Mε αρκετούς απόντες άρχισε την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Φένερμπαχτε/Ούλκερ, ο Παναθηναϊκός. Στην πρώτη προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Σάνι Μπετσίροβιτς, Κώστας Τσαρτσαρής, όμως δεν αποκλείεται όλοι τους να τεθούν στη διάθεση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για τον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Διαμαντίδης πήγε στο Ολυμπιακό Στάδιο, όμως ήταν αδιάθετος και ο Ομπράντοβιτς του συνέστησε να επιστρέψει σπίτι για να ξεκουραστεί. Δεν υπήρχε άλλωστε λόγος για να πιέσει τον οργανισμό του, κάτι που ενδεχομένως να έκανε χειρότερη την κατάστασή του. Ο Μπετσίροβιτς βρίσκεται από την Κυριακή στην Ιταλία προκειμένου να παραλάβει το ιταλικό διαβατήριο που του εκδόθηκε, καθότι η σύζυγός του κατάγεται από τη γειτονική χώρα. Ο Σλοβένος έχασε μερικές από τις θεραπείες που θα μπορούσε να υποβληθεί από τον Άκη Παναγιωταρά και αυτός είναι ο μόνος κίνδυνος για να χάσει τον αγώνα με την παρέα του Ιμπραήμ Κουτλουάι.

Ο τραυματισμός του Μπετσίροβιτς στον σαββατιάτικο αγώνα ήταν ο ελαφρύτερος που θα μπορούσε να του τύχει (διάταση έσω πλαγίου) και αφού γλίτωσε τα χειρότερα, αν άρχιζε αμέσως την εντατική θεραπεία θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί στο «Αμπντί Ιπεκτσί». Εξάλλου από χθες, όπως ενημέρωσε τους «πράσινους», δεν ένιωθε ιδιαίτερες ενοχλήσεις όμως αν δεν διαπιστωθεί η αντίδραση του γονάτου στη θεραπεία ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι ο Μπετσίροβιτς, που αναμενόταν χθες αργά το βράδυ στην Αθήνα, θα είναι 100% έτοιμος την Πέμπτη. Ο Τσαρτσαρής προφυλάχθηκε λόγω του αιματώματος που «κληρονόμησε» το Σάββατο, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε Τομάσεβιτς ο οποίος για ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση.