ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ περιστατικό τραυματισμού 11χρονου Αλβανού μαθητή, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, διερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε το παιδί παραμένουν άγνωστες, αλλά από τα τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν ότι το παιδί χτυπήθηκε- δεν αποκλείουν μάλιστα να χτυπήθηκε από συμμαθητή του.

Το παιδί τραυματίστηκε στο σχολείο του, σε Δημοτικό της Άνω Γλυφάδας, και οι δάσκαλοι ειδοποίησαν τους γονείς του για να το παραλάβουν. Οι γονείς το μετέφεραν πρώτα στο σπίτι και στη συνέχεια στο Ασκληπιείο της Βούλας. Η κατάσταση του παιδιού επιδεινώθηκε, έπεσε σε κώμα και από το νοσοκομείο ενημερώθηκε στις 4 το μεσημέρι η Άμεση Δράση προκειμένου να συνδράμει με περιπολικό για την επείγουσα μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων. Ο μικρός νοσηλεύεται με κακώσεις στο κεφάλι στο νοσοκομείο Παίδων και το βράδυ συνήλθε από το κώμα. Βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σύγχυσης, ωστόσο οι γιατροί είπαν ότι δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.