ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μόνον μια μεγάλη κρατική χορηγία θα μπορέσει να ματαιώσει τα σχέδια των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων του ΠΑΟΚ από τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου που ετοιμάζουν για το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Χθες το απόγευμα, ο Παναγιώτης Ποικιλίδης είχε την προγραμματισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους των συνδέσμων φιλάθλων, η οποία έχει καθιερωθεί να γίνεται πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Το πρώτο που ρώτησαν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, ήταν αν υπάρχουν νέα από τις επαφές του Θοδωρή Ζαγοράκη στην Αθήνα. Ο πρόεδρος βρίσκεται από χθες εκεί, προσπαθώντας να πραγματοποιήσει επαφές με κυβερνητικά στελέχη, να τα ενημερώσει για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ και τις υποσχέσεις που πήρε ως διοίκηση για κρατική χορηγία ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, ζητώντας να βοηθήσουν ώστε να υλοποιηθεί η υπόσχεση αυτή.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης είπε στους εκπροσώπους των συνδέσμων ότι δεν υπάρχει κάποιο νέο από την Αθήνα και τότε εκείνοι τον ενημέρωσαν για τις προθέσεις τους να πραγματοποιήσουν το συλλαλητήριο που προανήγγειλαν την περασμένη εβδομάδα. «Το συλλαλητήριο αυτό θα έχει τόση μαζικότητα που θα τρομάξουν πολλοί» του είπαν χαρακτηριστικά, δίχως να θέλουν να του δώσουν λεπτομέρειες ούτε για την ημέρα που θα διοργανωθεί, αλλά ούτε και για τον τόπο απ΄ όπου θα ξεκινήσει. Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης τούς επανέλαβε όλα εκείνα που τους λέει πριν από κάθε παιχνίδι όσον αφορά την περιφρούρηση της Τούμπας και τους ζήτησε να αποφύγουν ακόμη και τα υβριστικά συνθήματα προς τους πολιτικούς, αφού στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς επιβλήθηκε στην ΠΑΕ πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ για τα συνθήματα εναντίον του Αλογοσκούφη. Όσον αφορά το συλλαλητήριο απέφυγε να τους πει οτιδήποτε, αφού δεν έχει συζητηθεί ακόμη μέσα στο Δ.Σ. της ομάδας, η στάση που θα πρέπει να κρατήσουν εν όψει της διοργάνωσής του.

●●● Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, οι Κνολ και Βαγγελής ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται από τον Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι εναντίον του Εργοτέλη το Σάββατο, στο γήπεδο της Τούμπας.