Oλοκληρώνεται απόψε η πρώτη φάση του Uleb Cup και μαζί η… ταλαιπωρία για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που σημείωσε μόλις δύο νίκες στη διοργάνωση, θα αντιμετωπίσει στη Λιθουανία τη Λιέτουβος Ρίτας. Κόντρα στους πρώην κατόχους του τίτλου (Σαρλερουά 2005), οι «κιτρινόμαυροι» θα κλείσουν το εφετινό (μαύρο) ευρωπαϊκό κεφάλαιο και θα βρουν την ευκαιρία να στραφούν εξ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα της Α1, όπου διανύουν μια από τις χειρότερες πορείες στην ιστορία τους.

●●● Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει, επίσης εκτός έδρας, την ισχυρή Ούνιξ Καζάν και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα του δώσει- θεωρητικά- ευκολότερο αντίπαλο στο «χιαστί» παιχνίδι. Το κουραστικό ταξίδι για το μακρινό Καζάν δεν το πραγματοποίησαν οι τραυματίες Ουάσινγκτον, Στσεπάνοβιτς, Αγαδάκος, και λόγω έλλειψης εισιτηρίων ο βοηθός προπονητής Έρνεστ Ράτζεν, ο μάνατζερ της ομάδας Μπάνε Πρέλεβιτς και οι κ.κ. Καρακούσης και Χρυσάφης!

●●● Στο ΕuroCup, o Πανιώνιος δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της β΄ φάσης, φιλοξενώντας (19.00, Sport+) στο Ελληνικό την τουρκική ΡΤΤ Άνκαρα, με τον Λούκα Παβίσεβιτς να αγωνιά μέχρι την ύστατη στιγμή για τη συμμετοχή τού Αντρέ Χάτσον. Το Μαρούσι αντιμετωπίζει στη Λετονία τη Ρίγα, έχοντας στον πάγκο τον Νίκο Λινάρδο. Ο Λευτέρης Κακιούσης ταλαιπωρείται από ίωση και παρέμεινε στην Αθήνα, όπως και οι τραυματίες Γιάζβιν, Συμεωνίδης.