Τη δική της ιταλική παροικία φαίνεται ότι θέλει να δημιουργήσει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, που αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται για τον νεαρό Γκουανταλούπι, της Περούτζια, ενώ ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ είδε ένα ακόμα πρόβλημα να εμφανίζεται, αφού ο Λεωνίδας Καμπάνταης έπαθε γαστρεντερίτιδα.

Την ώρα λοιπόν που η Ένωση προσπαθεί να βρει λύση στο θέμα της απόκτησης ενός ξένου επιθετικού, οι Ιταλοί έφεραν στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμα όνομα, το οποίο όμως κοστολογείται ιδιαίτερα υψηλά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Τuttomercatoweb, η ελληνική ομάδα

ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ

Ο Μίρκο Γκουανταλούπι είναι 19 ετών, αγωνίζεται στην Περούτζια και μόνο αν οι Ιταλοί υποχωρήσουν από το 1,5 εκατ. ευρώ που ζητούν, μπορεί να προχωρήσει η υπόθεση

έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση ενός μεγάλου ταλέντου της Ιταλίας, τον Μίρκο Γκουανταλούπι, ο οποίος είναι 19 ετών και αγωνίζεται στην Περούτζια. Όμως, η τιμή στην οποία κοστολογείται ο παίκτης, δηλαδή περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ελπίδες απόκτησής του, εκτός και αν οι Ιταλοί ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Πληροφορίες από τη διοίκηση της Περούτζια αναφέρουν ότι έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές από την Ένωση. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι την περασμένη εβδομάδα, τα τμήματα εφήβων της ΑΕΚ βρέθηκαν στην Περούτζια και πήραν μέρος στο τουρνουά που διεξήχθη εκεί. Εκεί μάλλον έγινε η επαφή, από άνθρωπο που γνωρίζει καλά τα ιταλικά πράγματα και είναι στενός συνεργάτης του Ίλια Ίβιτς.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, τα πάντα είναι ανοικτά. Ο Ίλια Ίβιτς προσπαθεί να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε οριστικοποιήσει κάποια μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Οι κινήσεις και οι συζητήσεις συνεχίζονται, τόσο προς το εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ο Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος προχθές είχε καταπληκτική απόδοση στο οικογενειακό διπλό και σκόραρε πολλές φορές, έπαθε γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά, πότε θα αποθεραπευτεί. Ακόμα όμως και αν γίνει αυτό, κανείς δεν θα ξέρει σε τι κατάσταση είναι ο παίκτης, αφού η ασθένεια αυτή καταβάλλει πολύ τον οργανισμό. Ο Παναγιώτης Λαγός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Έμερσον πρόγραμμα προσαρμογής στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Το ευχάριστο νέο προήλθε από τον Μπρούνο Τσιρίλο. Οι Γεωργέας, Ζήκος, Ουντέζε ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Αλεξόπουλος απουσίασε αφού έχει ίωση.

Η χθεσινή ομιλία του Λορέντσο Σέρα Φερέρ προς τους ποδοσφαιριστές του δεν ήταν αυτή τη φορά, για την ψυχολογική ανάτασή τους, αλλά αφορούσε καθαρά τον αγωνιστικό τομέα. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να προσπαθήσουν να ελέγξουν την κυκλοφορία της μπάλας, να μην τη χάνουν εύκολα στο κέντρο, να κρατούν τις θέσεις τους και κυρίως να προσπαθούν να έχουν καλή ανάπτυξη.

●●● «Το πρωτάθλημα δεν το ανταλλάσσω με καλή πορεία στην Ευρώπη», δήλωσε ο Έμερσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Βραζιλιάνος μέσος ξεκαθαρίζει ότι πρώτος στόχος της ΑΕΚ είναι ο τίτλος, θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να αποκλείσει την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ δεν έκρυψε ότι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, έστειλε και μήνυμα στη διοίκηση: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ», τόνισε.

●●● Ο νέος πρόεδρος της «Ένωσης 1924» είναι ο Άκης Κοσώνας, ο οποίος θα πάρει τη θέση του πρώην πλέον προέδρου Γρηγόρη Ψαριανού στο Δ.Σ. τής ΠΑΕ.