Επαφές με τη Λάρισα με διπλό στόχο είχε η ΑΕΚ. Η κιτρινόμαυρη ομάδα συζήτησε την περίπτωση απόκτησης των Γκίκα και Γκαλίτσου με τους Θεσσαλούς.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή η Ένωση ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση της Λάρισας για να πληροφορηθεί τις διαθέσεις της όσον αφορά την παραχώρηση του Δημήτρη Γκίκα κατά πρώτο λόγο και του Γιώργου Γκαλίτσιου κατά δεύτερο. Ο Γκίκας αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ, έχει γεννηθεί στις 4/4/1984, η Λάρισα τον πήρε από τον Ηλυσιακό και ήδη οι ειδικοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Η δεύτερη επιλογή είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος.

Γεννημένος στις 6/7/1986, παίκτης γηγενής, αφού αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας και είναι γιος του παλιού ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Γιάννη Γκαλίτσιου. Αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της άμυνας και πρόκειται για ιδιαιτέρως επιθετικό αμυντικό. Το θέμα είναι ότι σ΄ αυτούς τους ποδοσφαιριστές υπολογίζει πολύ η Λάρισα και φυσικά ο Γιώργος Δώνης.

Ο ΦΕΡΕΡ

Στην καθιερωμένη ομιλία του προς τους παίκτες ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ ζήτησε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ και να κάνουν εφαρμογή όσων μαθαίνουν και γίνονται στην προπόνηση.

●●● Το Τoutomerkato WΕΒ φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, ο οποίος τόνισε ότι προτεραιότητα της ομάδας του είναι επιθετικός και ότι θέλει τον Παβόνε της Εστουντιάντες. Παράλληλα πρόσθεσε ότι δεν θα αποκτηθεί γκολκίπερ γιατί έχει η ομάδα τον Σκάρπι, ενώ υπάρχει και ο Ρουμπίνιο. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως παρ΄ ότι η ΑΕΚ έριξε τις απαιτήσεις της, η Τζένοα δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί τελικά για τον Σορεντίνο.

Επίσης η βελγική ιστοσελίδα Voetball Βelgie αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει ζητήσει να δοκιμάσει τον αμυντικό Μοχάμεντ Εντιαγέ, γεννημένο στις 17/1/1986 από την Ακτή του Ελεφαντοστού που παίζει στην Ολυμπίκ Σαρλερουά, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Παράλληλα αναφέρει ότι ο παίκτης αυτός είναι στόχος και της Γάνδης.

●●● Τη λύση της συνεργασίας της με τον Μίλτο Σαπάνη ανακοί- νωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΚ.