Μια εξαιρετικά διάσημη ποπ σταρ, η Τέιλορ Σουίφτ και ένας πρωταθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο Τράβις Κέλσι, παντρεύτηκαν στην καρδιά του Μανχάταν. Ο γάμος τους, ακραία ιδιωτικός και πλήρης από διάσημους καλεσμένους έγινε στο κεντρικό σημείο της Νέας Υόρκης, στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, με τον κόσμο χιλιάδων θαυμαστών να παρακολουθεί πίσω από κιγκλιδώματα και φραγμένες διόδους τις κινήσεις των πολυτελών οχημάτων που έφταναν για τον γάμο που θεωρήθηκε βασιλικός με αμερικάνικο στυλ. Η ένωση του ζευγαριού που ανακοινώθηκε με τη φωτεινή ανάρτηση «JusT&T Married» (ένα λογοπαίγνιο με τα αρχικά των ονομάτων των νεόνυμφων) στο σημείο επιβεβαιώνει όχι μόνο μία ρομαντική αγάπη αλλά και την πολιτιστική τους κυριαρχία.
Υστερα από ένα χρόνο εικασιών αλλά και στοιχημάτων στις αγορές προβλέψεων σχετικά με το πού θα γινόταν ο γάμος της Σουίφτ και του Κέλσι – έπαιξαν οι πιθανότητες για την παραθαλάσσια έπαυλη της Σουίφτ στο Ρόουντ Αϊλαντ, αλλά και στην κατοικία της στην περιοχή της TriBeCa – η γιορτή άρχισε στον χώρο εργασίας των νεόνυμφων. Δηλαδή μέσα στην αρένα αθλητισμού και ψυχαγωγίας, εκεί όπου η Σουίφτ εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 13 ετών, δίνοντας μία συναυλία. Και όπως επισημαίνουν οι «New York Times» η ένωση Σουίφτ – Κέλσι στο Madison Square Garden θεωρείται ως η αμερικανική εκδοχή ενός βασιλικού γάμου που μάλιστα συμπίπτει με την επέτειο των 250 χρόνων ανεξαρτησίας των ΗΠΑ από τη Βρετανική Αυτοκρατορία. Ακριβώς όπως η μουσική της Τέιλορ Σουίφτ ακούγεται παντού – σε αλυσίδες καφέ έως χώρους αεροδρομίων – το ενδιαφέρον του κοινού για τον γάμο της με τον σούπερ αθλητή ήταν απεριόριστο. Για αυτό το κοινό που βγήκε μέσα στον καύσωνα τα μίντια μετέδιδαν σε ζωντανές συνδέσεις την πομπή φορτηγών που μετέφεραν κιβώτια μέσα στο στάδιο, ζούμαραν πάνω σε μαύρα αυτοκίνητα που προχωρούσαν αργά προς τον χώρο, μεταφέροντας παίκτες του αμερικανικού ποδοσφαίρου, συμμαθητές από τα χρόνια του λυκείου, φίλους ηθοποιούς και μουσικούς. Και τον ηθοποιό Ανταμ Σάντλερ να αναλαμβάνει χρέη τελετάρχη στην ένωση του ζεύγους, ως ο κολλητός του γαμπρού.
Ο Πολ Μακάρτνεϊ
Στο μεταξύ επίσημο υλικό εικόνων δεν είχε κυκλοφορήσει παρά σκόρπιες πληροφορίες που διαδόθηκαν αργότερα από τους καλεσμένους για το νυφικό, το μενού και το τραγούδι της δεξίωσης. Και έτσι διέρρευσε ότι ο Πολ Μακάρτνεϊ εξήντα δύο χρόνια μετά την τελευταία φορά που οι Beatles ερμήνευσαν το «Ι Want to Hold Your Hand», ερμήνευσε το τραγούδι για πρώτη φορά ως σόλο καλλιτέχνης στη δεξίωση στο Madison Square Garden. Και ότι η ίδια η Τέιλορ Σουιφτ δεν τραγούδησε. Οι καλεσμένοι ανέφεραν επίσης στο Sky News ότι υπήρχε μια αίθουσα παιχνιδιών όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να κερδίσουν εισιτήρια για να συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρα τσάντες Chanel, πορτοφόλια Dior και ένα αυτοκίνητο Chevrolet Chevelle του 1970, με το οποίο η Σουίφτ και ο Κέλσι κυκλοφόρησαν στο πρώτο τους ραντεβού. Ολα αυτά ήταν συστατικά του γάμου για τον οποίο οι καλεσμένοι δήλωσαν ότι ήταν μία εκδήλωση που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι βρισκόντουσαν πραγματικά εκεί. Και απλά την περιέγραψαν ως «η τελετή του αιώνα».








