Ο Ζέκα πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία και περιπέτεια με τα γόνατά του. Μέσα σε έναν χρόνο υπέστη δύο φορές ρήξη χιαστού, κάτι που έβαλε σε κίνδυνο ακόμα και την καριέρα του.

Το… σκαρί του είναι τέτοιο, όμως, που δεν τα παρατάει. Και η ιδιοσυγκρασία του είναι ενός… μαχητή. Ο Ζέκα νιώθει καλά και θεωρεί πως θα είναι έτοιμος όταν πρέπει. «Νιώθω πολύ καλά. Θέλω ακόμα λίγο χρόνο, είμαι στην τελευταία περίοδο του τραυματισμού μου. Αλλά νομίζω πως όταν ξεκινήσουν τα ματς, στα τέλη Ιουλίου, θα είμαι έτοιμος για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα».

Τον ρωτήσαμε και για τον… αγαπημένο του Νίκο Βέρτη και αφού αστειεύτηκε λέγοντας πως «μη νομίζει κανείς ότι ξενυχτάω στα μπουζούκια, δεν είμαι τέτοιος τύπος», συνέχισε λέγοντας. «Στη Δανία άκουγα πολλά ελληνικά τραγούδια. Και Ιακωβίδη και Βέρτη και άλλους. Ημουν με τον Μάριο Οικονόμου και τον Πιέρρο Σωτηρίου και τους μαθαίναμε στους άλλους. Μ’ αρέσουν πολύ τα ελληνικά τραγούδια και εύχομαι σε έναν χρόνο να έχουμε πάρει το πρωτάθλημα και να το γιορτάζουμε στον Βέρτη».