Το «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου ξεκινάει τη διεθνή του πορεία σε λίγες εβδομάδες. Η πολυαναμενόμενη παραγωγή του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα δημιουργού θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Series Mania, τη σημαντικότερη διοργάνωση τηλεοπτικών σειρών, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως 24 Μαρτίου στη Λιλ της Γαλλίας. Η παρουσία του «Milky Way» στο Επίσημο Διαγωνιστικό Τμήμα, αποτελεί μια μεγάλη πρωτιά για το Mega και τη Foss Productions, αφού είναι η πρώτη ελληνική παραγωγή που πετυχαίνει κάτι ανάλογο.

Στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα επιλέγονται μόλις οκτώ σειρές από ολόκληρο τον κόσμο και φέτος θα παίξουν απέναντι στο «Milky Way» παραγωγές όπως το «The Power» της Amazon, το «The Fortress» της Viaplay Original, η συμπαραγωγή των Apple TV+, Hulu Japan και France TV «Les Gouttes De Dieu» και το «Mentiras Pasajeras» της Paramount+.

Τα οκτώ επεισόδια του «Milky Way» θα προβληθούν τον Οκτώβριο στο Mega. Μας μεταφέρουν σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, ακολουθώντας τη 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη, η οποία μένει έγκυος. Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να αγκαλιάσουν το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς, μέχρι που στη ζωή της μπαίνει ένα αγόρι το οποίο ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας.