Δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς του Κίεβου αφού η γηπεδούχος Σαχτάρ δεν μπορούσε να πιάσει τη Σέριφ στην 3η θέση. Οι Ουκρανοί ήθελαν πάντως τη νίκη για λόγους γοήτρου, αλλά δεν τα κατάφεραν αφού η «Σταχτοπούτα» της διοργάνωσης είχε τον τελευταίο λόγο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν εξ αρχής και τελικά βρήκαν το γκολ λίγο πριν βγει το ημίχρονο με τον Φερνάντο, σκόρερ αμφότερων των τερμάτων της ομάδας του στη διοργάνωση, ενώ δύο λεπτά αργότερα (44′) είχαν και δοκάρι με τον Ντοντό.

Το παιχνίδι φαινόταν ότι θα λήξει με το πρώτο τρίποντο της Σαχτάρ στη φετινή διοργάνωση, αλλά στο 93′ ο Νικόλοφ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και βοήθησε την ομάδα του να τερματίσει με τη διόλου κακή συγκομιδή των 7 βαθμών.

Παίζοντας σε όμιλο με Ρεάλ και Ιντερ η πρόκριση στην επόμενη φάση ήταν αδύνατη για τις δύο ομάδες, αλλά η Σέριφ ζει το δικό της παραμύθι αφού θα συνεχίσει στην Ευρώπη (στο Γιουρόπα Λιγκ) και θα θυμάται για πάντα τον θρίαμβο στη Μαδρίτη.

Για τους Μολδαβούς, ο Γιώργος Αθανασιάδης αγωνίστηκε σε όλο το ματς, ενώ ο Δημήτρης Κολοβός αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.