Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα η ομάδα του Βόλου, καθώς με τη χθεσινή νίκη στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα έκανε το «2Χ2». Η ομάδα της Μαγνησίας έπαιξε ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο και πήρε τη νίκη με 3-1.

Ο Βόλος έδειξε και χθες πως διαθέτει ένα σύνολο με ταλέντο και ταυτότητα. Μια ομάδα που ξέρει πώς να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και έχει τα «όπλα» για να το πετύχει.

Το σύνολο του Αμπασκάλ κατάφερε να βρει το γκολ με το… καλημέρα. Σκόρερ ο Φερνάντες με μια εντυπωσιακή προσπάθεια. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο αντίπαλοι, μιας και παρά την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι από το 30′ και μετά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Οπως ξεκίνησε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Γκολ με το… καλησπέρα, με τον Φαν Βέερτ να κάνει το 2-0 στο 49ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι… καθάρισαν το ματς με τον Μπάρτολο, ο οποίος σημείωσε στο 63′ το 3-0! Πριν καν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Απόλλωνας κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και σέντρα του Τσιλούλη, ο Ιωαννίδης έγραψε το 3-1 με κεφαλιά στο 65ο λεπτό. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι τέλους μια και από εκείνο το σημείο και μετά ο Βόλος θωρακίστηκε, έκλεισε τους χώρους και κράτησε τη νίκη.

Ο Απόλλωνας μένει μετά και από αυτό το αποτέλεσμα χωρίς βαθμό έπειτα από δύο αγωνιστικές, έχοντας μάλιστα παθητικό επτά γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Πετράκης): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα (46′ Μπαξεβανίδης), Λισγάρας, Μπρούνο Αλβες, Κάστρο, Σλίβκα, Παπαγεωργίου (60′ Ματέι), Παμλίδης (53′ Λα Πάρα), Σαχλί (53′ Τσιλούλης), Ντάουντα (53′ Ιωαννίδης).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο (74′ Αλεξ Σοάρες), Ροσέρο (86′ Βοϊτκόφσκι), Φερνάντες (63′ Νίνης), Φαν Βέερτ.

Ν.Κ.