Ο Νικ Κέιβ θα μοιραστεί σε ένα νέο του βιβλίο σκέψεις και συναισθήματα για τα χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του. Οπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός οίκος Canongate, το βιβλίο του Κέιβ με τίτλο «Faith, Hope & Carnage», που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2022, θα καλύψει την προσωπική ζωή του αυστραλού ροκ μουσικού δημιουργού τα τελευταία έξι χρόνια, μιλώντας για ιδέες όπως η πίστη, η τέχνη και η θλίψη.

Ο δεκαπεντάχρονος γιος του Κέιβ, Αρθουρ, πέθανε τον Ιούλιο του 2015, όταν έπεσε από έναν γκρεμό στο Μπράιτον έχοντας βρεθεί υπό την επήρεια LSD. Από τότε ο Νικ Κέιβ έχει δώσει πολύ λίγες συνεντεύξεις, αλλά η περσινή περίοδος εγκλεισμού λόγω του COVID-19 οδήγησε στη δημιουργία αυτού του βιβλίου, το οποίο ο εκδότης του περιγράφει ως «φόρο τιμής στην ακινησία».

«Ηταν μια παράξενη ευχαρίστηση να μιλήσω με τον Σον Ο'Χέιγκαν για αυτούς τους αβέβαιους καιρούς» είπε ο Κέιβ για τις συναντήσεις του με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Observer», από τις οποίες προέκυψαν 40 ώρες συνέντευξης. Ο Ο'Χέιγκαν, ο οποίος γνωρίζει τον Νικ Κέιβ εδώ και τριάντα χρόνια, είπε πως είναι ένα βιβλίο με οικείες και συχνά εκπληκτικές συζητήσεις, στις οποίες ο Κέιβ μιλά με ειλικρίνεια για τη ζωή του, τη μουσική του και τη δραματική μεταμόρφωση και των δύο που προκλήθηκαν από την προσωπική τραγωδία του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από