ΤΑΙΝΙΑ

American Gangster

ΑΝΤ1 00.30

Συναντώντας για άλλη μια φορά τον σκηνοθέτη που του χάρισε το Οσκαρ στον «Μονομάχο», ο Ράσελ Κρόου γίνεται ο αστυνομικός Ρίτσι Ρόμπερτς και τα βάζει με τον Ντενζέλ Ουάσιγκτον, τον έμπορο ναρκωτικών Φρανκ Λούκας – ο βασιλιάς του Χάρλεμ στη δεκαετία του 1970. Αστυνομική περιπέτεια της παλιάς σχολής βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Ο Ουάσιγκτον προτάθηκε για Οσκαρ. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2007 (143′) ***

ΣΕΙΡΕΣ

Εξαψη

Mega 21.00

Η Βίκυ και ο Μηνάς έρχονται επικίνδυνα κοντά. Η Ιριδα και ο Τζώρτζης συνεχίζουν να είναι στα μαχαίρια. Η Εβίτα επιμένει να κρύβει την κατάσταση της υγείας της απ’ όλους. Ο Αλέξανδρος πηγαίνει στο παντοπωλείο της Κλαίρης, για να έρθει αντιμέτωπος με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Η Κλαίρη και ο Αλέξανδρος έρχονται σε ρήξη. Η έρευνα για τη μητέρα της Μαρίνας και της Βίκυς δεν έφερε τα αποτελέσματα που περίμεναν. Ο Γιάννος μπαίνει στο ένατο βήμα της θεραπείας του: ηρθε η ώρα να ζητήσει συγχώρεση.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

ΕΡΤ1 20.00

Η Ελένη συνεχίζει την προσπάθεια αποπλάνησης του Θοδωρή, ενώ τα ξαδέρφια του προσπαθούν να τον σώσουν από βέβαιο παραστράτημα. Ο Παναγής κάνει επίσημα πρόταση γάμου στην Κατερίνα, ενώ οι Φωτεινιώτες ανοίγουν νέο κύκλο μάχης μεταξύ των δύο χωριών για να τιμωρήσουν την Κική, που έκανε άνοιγμα με το μαγαζί της.

ΕΚΠΟΜΠΗ

Live news

Mega 16.20

Η ενημερωτική ατζέντα της ημέρας. Τα μεγάλα θέματα και οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. Η ψύχραιμη ανάλυση. Το παρασκήνιο των γεγονότων. Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής καταγράφουν τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας, φέρνουν στο προσκήνιο ρεπορτάζ που θα συζητηθούν και δίνουν κάθε χρήσιμη πληροφορία για όλες τις εξελίξεις των γεγονότων.