ΤΑΙΝΙΑ

Σε 60 δευτερόλεπτα

ALPHA 23.00

Ενας αποσυρμένος κλέφτης αυτοκινήτων (Νίκολας Κέιτζ) επανέρχεται στην ενεργό δράση για να βοηθήσει τον αδελφό του (Τζιοβάνι Ρίμπιζι). Στην αρχή κάνει νάζια αλλά μόλις οργανώνει την «άγρια συμμορία» των ληστών (ανάμεσα στα μέλη και η Αντζελίνα Τζολί), όχι μόνον δεν αντιμετωπίζει την «αποστολή» σαν αγγαρεία αλλά το διασκεδάζει κιόλας. Αυτό ακριβώς είναι και η ταινία: διασκεδαστική. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2000 (107′) ** ½

ΣΕΙΡΕΣ

Εξαψη

Mega 21.00

Ο Μηνάς επιβεβαιώνει ότι ο Ορφέας και η Μαρίνα ερευνούν πίσω από την πλάτη του. Αυτό που δεν ξέρει, είναι ότι υπάρχει κάποιος, που τον παρακολουθεί στενά. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένειά του και την Κλαίρη. Η Εβίτα επισκέπτεται, έντρομη, τον γιατρό της. Η Κλαίρη αφιερώνεται στη δουλειά της, προκειμένου να αντιμετωπίσει την απουσία της Αγάπης. Ο Γιάννος κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση. Η Μαρίνα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο για το βράδυ της δεύτερης απόπειρας.

Ντετέκτιβ Μέρντοχ

ΕΡΤ1 01.15

Οταν ο Μπράκενριντ αφήνει το Τορόντο για να βοηθήσει έναν παλιό φίλο να βρει μια γυναίκα που εξαφανίστηκε, βρίσκεται ξαφνικά πιο κοντά στην αλήθεια από ό,τι είχε φανταστεί.

ΕΚΠΟΜΠΗ

Βαβέλ

Mega 24.00

Τι Πάσχα θα κάνουμε; Ελευθερίες και περιορισμοί. Η λειτουργία των εκκλησιών, το ταξίδι στο χωριό και η μάχη της αγοράς. Ερχονται τα προνόμια των εμβολιασμένων. Εστιατόρια, θεάματα, γήπεδα. Τι θα γίνει στους χώρους της εργασίας; Απαντήσεις στον Νίκο Φιλιππίδη δίνουν οι: Στέλιος Πέτσας αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Τούντας καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνώ, Μίνα Γκάγκα διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝΘΑ «Η Σωτηρία», Χρήστος Χωμενίδης συγγραφέας.