ΤΑΙΝΙΑ

Στα όρια του αύριο

ALPHA 23.00

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας η οποία στην ουσία είναι ένας ανεκδιήγητος και εντελώς αποτυχημένος συνδυασμός της «Μέρας της μαρμότας» με τις ταινίες «Εξολοθρευτής», «Αλιεν» και «Transformers». Γυρίστηκε τρισδιάστατη από τον Νταγκ Λάιμαν (που μας έχει δώσει πολύ καλύτερα πράγματα, όπως τo «Χωρίς ταυτότητα» και το «Fair game») και δεν σήμανε απολύτως τίποτε στην καριέρα του πρωταγωνιστή του Τομ Κρουζ. Δίπλα του ο Μπιλ Πάξτον και η Εμιλι Μπλαντ. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2014 (102′) *

ΣΕΙΡΕΣ

Εξαψη

Mega 21.00

Με την ψυχική κατάστασή της να χειροτερεύει, η Βίκυ παθαίνει το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Η Εβίτα παραπλανεί την Τζόυ σχετικά με τη σχέση της με τον Κωστή. Ο Τίμος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Κλαίρη είναι τρομοκρατημένη. Μοναδικό της στήριγμα ο Αλέξανδρος. Η Τζόυ επισκέπτεται τον Τίμο στο νοσοκομείο και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το reunion παλιών συμμαθητών εξελίσσεται σε μια ανατρεπτική βραδιά. Η Βίκυ δέχεται στο δωμάτιό της τον πιο απρόσμενο επισκέπτη.

The Young Pope

ΕΡΤ1 22.00

Ο Βοϊέλο πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να αναχαιτίσει τον Λένι είναι να εμπλακεί ο Πάπας σε κάποιο σκάνδαλο. Προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, εκβιάζει την Εστερ για να αποπλανήσει τον Πάπα. Στο μεταξύ, ο Λένι συνεχίζει να εκφράζει τις ανατρεπτικές ιδέες του.

ΕΚΠΟΜΠΗ

Σημείο συνάντησης

ΕΡΤ1 00.15

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει για τις σπουδές της στη Θεολογική Σχολή, τη βαθιά αγάπη για τη μητέρα της που έχασε πριν λίγα χρόνια, τον αγώνα να μπορέσει να δωρίσει τα όργανά της όταν την έχασε. Η Βίκυ Βολιώτη μιλάει για τη διαπολιτισμική της οικογένεια, αφού η μαμά της ήταν Γερμανίδα και ο μπαμπάς της Ελληνας. Αναφέρεται και στην ηρωίδα Ηρώ του «Λόγω τιμής» και κατά πόσο άλλαξε τη ζωή της.