ΤΑΙΝΙΑ

Απαγωγές στο Κλίβελαντ

MEGA 22.00

Η αληθινή ιστορία της Μισέλ Νάιτ η οποία απήχθη από τον Αριελ Κάστρο στο Κλίβελαντ και κρατήθηκε αιχμάλωτη στο σπίτι του για περισσότερα από 11 χρόνια. Στο ίδιο σπίτι ο Κάστρο φυλάκισε επίσης δυο έφηβες, την Αμάντα και την Τζίνα. Πρωταγωνιστούν: Τάριν Μάνινγκ, Ρέιμοντ Κρουζ, Κέτι Σαρίφ, Σανάνθα Ντροκ. Παραγωγή: ΗΠΑ, 2015 (88′) **

ΣΕΙΡΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

ΕΡΤ1 20.00

Το μυστικό συμβούλιο, παρά τις επιφυλάξεις όλων και κυρίως του Παρασκευά, αποφασίζει να κάνει τον Στάθη και τη γυναίκα του Πλατανιώτες. Η Κατερίνα και ο Λουκάς πίνουν κρασάκι παρέα, θυμούνται τις παλιές καλές μέρες και το κλίμα μεταξύ τους αναθερμαίνεται. Ο Ηλίας και η Μυρτώ είναι ένα βήμα πριν από τη διάλυση της συμμαχίας και του έρωτά τους και εκτοξεύονται απειλές εκατέρωθεν!

Εξαψη

Mega 21.00

Η μεγαλοδικηγόρος του κόμματος καταφτάνει για να αναλάβει την υπεράσπιση του Αλέξανδρου, ο οποίος επιμένει πως είναι αθώος. Η Μαρίνα ακολουθεί ένα νέο στοιχείο. Το μυαλό της Κλαίρης δεν ξεκολλά από τον Αλέξανδρο. Στη βίλα Αξιώτη μια αποκάλυψη κάνει τον κόσμο της Εβίτας να καταρρεύσει.

Ντετέκτιβ Μέρντοχ

ΕΡΤ2 21.00

Ο Μέρντοχ εφευρίσκει ένα μυστηριώδες φίλτρο που αποκαθιστά τη νεανική ζωντάνια, αλλά ο τρόπος που κυνηγά μια συνεργασία θορυβεί τον Κράμπτρι.

ΕΚΠΟΜΠΗ

Mega stories

Mega 00.10

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου ακούει ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που έλαβαν χώρα στο θέαμα και στον αθλητισμό αλλά και ιστορίες σεξισμού με επίκεντρο το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Οι γυναίκες που φιλοξενούνται στην εκπομπή είναι αποκαλυπτικές, θαρραλέες αλλά πάνω από όλα αποφασισμένες να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα: Σπάμε τη σιωπή, καμία ανοχή. Στην εκπομπή εμφανίζονται (με αλφαβητική σειρά) οι: Εφη Αχτσιόγλου, Νάντια Γιαννακοπούλου, Νόνη Δούνια, Εύα Καϊλή, Ολγα Κεφαλογιάννη, Ζέττα Μακρή, Μάνια Bikof, Πέτη Πέρκα, Ερρικα Πρεζεράκου, Τόνια Σωτηροπούλου, Ραλλία Χρηστίδου.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Ενα λουλούδι στο πέλαγος

ΕΡΤ3 24.00

Ο Φιλίπ Πουπόν, η Ζεραλντίν Ντανόν και η οικογένειά τους αποφάσισαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου σε τρία χρόνια με το «Ανθος του Νότου». Αυτή η θαλάσσια, κατά κύριο λόγο, αποστολή θα διεξαχθεί στα πιο παρθένα μέρη που γνώρισαν τις μεγαλύτερες συνέπειες της υπερθέρμανσης του πλανήτη με την αύξηση της στάθμης της θάλασσας. Στη νέα τους αποστολή ξεκινούν από την Ουρουγουάη για τη Νότια Γεωργία. Εκεί θα ανακαλύψουν αποικίες πτηνών, πιγκουίνων, θαλάσσιων λεόντων και θαλάσσιων ελεφάντων και στα τέλη Δεκεμβρίου επιστρέφουν στην Ουσουάια.