Έντυπη Έκδοση
Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου του tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.
Αν είστε συνδρομητής μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ:
Σύνδεση μέλους
Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας εδώ:
Εγγραφή μέλους
Συνέβη χθες το απόγευμα. Και είναι αλήθεια πως προκάλεσε εντύπωση (αν και στο ελληνικό ποδόσφαιρο σπάνια προκύπτουν καταστάσεις που σε εκπλήσσουν). Μια κίνηση όχι ακριβώς συνηθισμένη, αν το καλοσκεφτεί κανείς, που σίγουρα προκάλεσε μπόλικη συζήτηση: Η απόφαση της ΑΕΚ να «μιλήσει» επίσημα, όχι για κάποια μεταγραφή που θα κάνει. Αλλά για κάποια που δεν θα κάνει. Εκείνη του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Ναι, του διεθνούς αμυντικού που ξεκινώντας από τα κιτρινόμαυρα -πολλά χρόνια πριν - έκανε ίσως τη μεγαλύτερη καριέρα έλληνα ποδοσφαιριστή στο διεθνές ποδόσφαιρο: Του Σωκράτη που από το 2008 και πέρα φόρεσε μεταξύ άλλων τις φανέλες της Μίλαν, της Ντόρτμουντ και της Αρσεναλ και που σύμφωνα με τον διάσημο ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του επαναπατρισμού. Αμεσα. Για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έχοντας απορρίψει προτάσεις από τη Λάτσιο, την Μπέτις κ.λπ.
Το «στόρι»
Οχι, για να το ξεκαθαρίσουμε προκαταβολικά: Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν αναφερθεί ποτέ στο θέμα αυτό. Δεν έχουν πει το παραμικρό για την υπόθεση (κατά την προσφιλή και μάλλον αρκετά επιτυχημένη τακτική τους). Αν και θα μπορούσαν, μιας και για εκείνους γίνεται η συζήτηση. Είπε όμως η ΑΕΚ, απευθυνόμενη προς το κοινό της. Θέλοντας με έναν τρόπο να δείξει πως ήθελε τον Σωκράτη, πως κατέθεσε για εκείνον πρόταση, αλλά αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του. Γιατί αποσύρθηκε; Διότι «ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ζήτησε χρόνο για να εξετάσει τις προτάσεις που είχε στη διάθεσή του, και την περασμένη Κυριακή όταν του ζητήσαμε την οριστική του απάντηση, που δεν μπορούσε ακόμα να μας δώσει, τον ενημερώσαμε ότι αποσύρουμε την προσφορά μας, γιατί δεν είχαμε την πρόθεση να μπούμε σε κανενός είδους πλειστηριασμό» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση. Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ χθες είχε ένα ντέρμπι να δώσει με τον ΠΑΟΚ.