ΤΑΙΝΙΑ

Η Παριζιάνα

MEGA, 21.00

Μια συνοικιακή μοδίστρα παριστάνει την Παριζιάνα και φτάνει στη Μύκονο για να πραγματοποιήσει μεγάλες γνωριμίες… Επεισοδιακή κωμωδία του Γιάννη Δαλιανίδη, στο γνωστό χαριτωμένο κιτς ύφος που χαρακτηρίζει τις περισσότερες ταινίες του. Αξεπέραστη η Ρένα Βλαχοπούλου στον ρόλο του τίτλου, δίπλα στον Χρόνη Εξαρχάκο, τον Βαγγέλη Σειληνό, την Ερρικα Μπρόγιερ, τον Κώστα Καρρά, τον Δημήτρη Καλλιβωκά και τον Γιώργο Τσιτσόπουλο.

Παραγωγή: Ελλάδα, 1969 (88′) **

ΣΕΙΡΕΣ

Ο παράδεισος των κυριών

ΕΡΤ2 17.15

Οι Γκουαρνιέρι περιμένουν με αγωνία τα νέα για την κατάσταση του Ρικάρντο, ο οποίος μετά το συμβάν κινδυνεύει να πρέπει να αποχαιρετήσει την ιππασία. Το ντεφιλέ με τα ρούχα Αλμπίνι δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και η ημέρα της αποπληρωμής του δανείου του Ουμπέρτο στην τράπεζα πλησιάζει. Ο Βιτόριο κάνει μια ακόμα προσπάθεια να σώσει τον Παράδεισο, διοργανώνοντας μια εκδήλωση εμπνευσμένη από μια αμερικανική πρωτοβουλία.

Τα καλύτερά μας χρόνια

ΕΡΤ1 22.00

Το να πετάς είναι κάτι ολοκαίνουργιο για τους Αντωνόπουλους, που έχουν μάθει να είναι πάντα γαντζωμένοι στη γη. Ετσι, μετά την αναχώρηση της Ελπίδας που ξεκινά τα ταξίδια της με την Ολυμπιακή Αεροπορία, οι ισορροπίες στην οικογένεια αλλάζουν και η ανησυχία, η γκρίνια, η μουρμούρα εισβάλλουν στο σπίτι. Το χειρότερο απ’ όλα, όμως, είναι η είδηση μιας εντελώς απροσδόκητης, ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, που θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, ειδικά στον Αντώνη. Ο Αγγελος, που αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και για τον ίδιο, αναγκάζεται, για πρώτη φορά, να σκεφτεί πως πρέπει να πάρει τα μέτρα του.

CSI Μαϊάμι

MEGA 01.20

Κατά τη διάρκεια ενός τακτικού ελέγχου κυκλοφορίας, ένας αστυνομικός σκοτώνεται και ο άνδρας που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή εξαφανίζεται. Τώρα η ομάδα του CSI πρέπει να ερευνήσει την εμμονική ερωτική σχέση ενός νεαρού κοριτσιού για να βρει τον δολοφόνο…

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Ενας παράξενος βράχος

ΕΡΤ2 19.00

Πώς απέκτησε ζωή αυτό το μεγάλο κομμάτι βράχου που είναι ο πλανήτης μας; Η απίστευτη, παράξενη ιστορία της ζωής στη Γη με αφηγητή τον Γουίλ Σμιθ και μια πλειάδα έμπειρων αστροναυτών που έχουν δει τη Γη όπως είναι πραγματικά – ένα τέλεια σχεδιασμένο σύστημα υποστήριξης ζωής που περιφέρεται στο Διάστημα. Εντυπωσιακές εικόνες, ανθρώπινες μαρτυρίες, εκπληκτικά οπτικά εφέ, σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι, ξεδιπλώνουν την απίστευτη αλυσίδα γεγονότων που κάνουν τον πλανήτη μας μοναδικό και ξεχωριστό.