Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Τα παιδιά τού μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το λοκντάουν και την τηλεκπαίδευση κι αυτός τους συνέστησε υπομονή επειδή η πίεση είναι διπλή, και στο σύστημα υγείας και στην οικονομία. Τελικά έχει δίκιο ο Νιόνιος: δεν μπορείς να κρυφτείς από τα παιδιά, αφού ούτε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κρύφτηκε πίσω από τις συνηθισμένες του αντιπολιτευτικές κορόνες μιλώντας μαζί τους.   

Καταγγελία  

Σύμφωνα με τη Θεανώ Φωτίου, η κυβέρνηση προσπάθησε να αποτρέψει την επίσκεψη Τσίπρα στο πρώην ΠΙΚΠΑ κι επειδή δεν τα κατάφερε έστειλε τη Δόμνα Μιχαηλίδου να τον «υποδεχθεί». Μετά, λέει η συριζαία, εκείνη έβγαλε και δελτίο Τύπου που γράφει πως είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις κυβερνητικές δράσεις για τους συμπολίτες μας με αναπηρία ενώ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκεί. «Αυτό είναι ψευδές», καταγγέλλει η αριστερή, «δεν παρουσίασε απολύτως τίποτα». Φιλική επικοινωνιακή συμβουλή: Κανείς δεν θα είχε ασχοληθεί με την υφυπουργική ανακοίνωση αν δεν την επισημαίνατε.

Κάλεσμα  

Ο Σωκράτης Μάλαμας μαζί με τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Αγγελάκα, Νατάσσα Μποφίλιου, Δημήτρη Πουλικάκο και άλλους καλλιτέχνες, ακτιβιστές και επώνυμους καλούν σε μια συγκέντρωση «τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας (φορώντας μάσκες και κρατώντας αποστάσεις)» στην οδό Μεσολογγίου και Τζαβέλλα την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου. Η μνήμη πάντως δεν χάνεται με τον εγκλεισμό του λοκντάουν, οπότε προς τι τόση ανάγκη για θόρυβο;   

Ελλειμμα  

«Ο θάνατος του Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν – και μάλιστα σε μια εποχή όπου το «έλλειμμα ηγεσίας» και στην Ευρωπαϊκή Ενωση καθίσταται ολοένα και πιο αισθητό – αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό» διαπίστωσε με μια γραπτή δήλωση ο Προκόπης Παυλόπουλος. Ξέρει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας από ελλείμματα ηγεσίας, οπότε θα λάβω σοβαρά υπόψη την επισήμανσή του.