Για όσους ενδιαφέρονται για το pedigree και άλλα θέματα γενεαλογίας, ο Κρίτων – Μηνάς Πουλής υπήρξε για δέκα χρόνια στενός συνεργάτης του γάλλου σεφ σταρ της ζαχαροπλαστικής Πιερ Ερμέ. Μέντοράς του, του έμαθε όσα δεν είχε ήδη μάθει σε υψηλά πόστα γαστρονομίας στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη. Ο Πιερ Ερμέ εμπιστεύτηκε τον πείσμονα νεαρό από την Ελλάδα, τον δίδαξε τεχνικές και του έδωσε χώρο να ανθήσει. Εκείνος ανταπέδωσε και για μία δεκαετία εργάστηκε μαζί του αναπτύσσοντας νέες δημιουργίες γλυκών αλλά και την επιχειρηματική εξάπλωση της γαλλικής επωνυμίας σε ξενοδοχεία πολυτελείας στην Ασία και όλον τον κόσμο.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ