Οσα κι αν κάνει ο Λάζλο Μπόλονι, δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι αν δεν έρθουν αποτελέσματα. Αλλωστε στην Ελλάδα όλοι γνωρίζουμε πως σχεδόν τα πάντα κρίνονται από τα αποτελέσματα. Βέβαια, αυτό το δεδομένο πολλές φορές αλλάζει στον Παναθηναϊκό. Διότι ο Δώνης έφερνε αποτελέσματα, αλλά είδε την πόρτα της εξόδου δίχως αυτό να οφείλεται σε αγωνιστικούς λόγους. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη στα τέσσερα πρώτα του παιχνίδια, είναι 11 πόντους πίσω από τον – θεωρητικά – αντίπαλό του για την τέταρτη θέση, τον Αρη και οι νίκες χρειάζονται άμεσα. Εδώ και τώρα.

Οι νίκες «φτιάχνουν» ή «χαλάνε» έναν προπονητή. Απ’ αυτές… θρέφεται. Με αυτές ζει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει απλά ανάγκη, αλλά είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ο Ρουμάνος ναι μεν δήλωσε πρόσφατα πως δεν είναι… ταχυδακτυλουργός, αλλά όσο πιο γρήγορα αρχίσουν να έρχονται οι βαθμοί, τόσο περισσότερο χρόνο θα κερδίσει. Και θα αρχίσει να διώχνει από πάνω του το βαρύ φορτίο της πίεσης με το οποίο είναι αναγκασμένος να ζει από την πρώτη του κιόλας μέρα στον Παναθηναϊκό.

Οι νίκες θα διορθώσουν το κλίμα, θα φέρουν διαφορετική ατμόσφαιρα σε όλους και κυρίως στον κόσμο. Πολλές, μάλιστα, από τις αλλαγές (πειθαρχία, καλό κλίμα στα αποδυτήρια, αυτοπεποίθηση) που καλείται να φέρει ο Μπόλονι θα έρθουν μέσω των θετικών αποτελεσμάτων.