Ο Ζινεντίν Ζιντάν, δέχεται την κριτική μετά από μία ήττα (στη La Liga από την Κάντιθ) και υποστήριξε πως η ευθύνη είναι πρώτα δική του. Ωστόσο υποσχέθηκε ότι σύντομα η Ρεάλ θα αλλάξει αγωνιστική εικόνα η οποία σίγουρα θα είναι βελτιωμένη. Κι η αρχή, θέλει να γίνει απόψε, στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σαχτάρ. «Γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Προσπαθούμε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας. Περιμένουμε πολλά από το Τσάμπιονς Λιγκ και ο στόχος μας είναι να είμαστε πάλι νικητές», σημείωσε ο τεχνικός της Ρεάλ.

Σε ό,τι αφορά το αποψινό ματς με τη Σαχτάρ (εκτός αποστολής ο Σέρχιο Ράμος), ο Ζιντάν είπε: «Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Μπορεί να έχουν απουσίες, αλλά έχει δείξει πολλές φορές τι μπορεί να πετύχει στο γήπεδο».

Στον άλλο αγώνα του 2ου ομίλου, η Ιντερ υποδέχεται στο Σαν Σίρο την Γκλάντμπαχ και ο Αντόνιο Κόντε υποστήριξε ότι η ομάδα του αρχίζει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις έχοντας όπλο την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. «Ο στόχος μας είναι να παίξουμε με τον τρόπο που μας οδήγησε πέρυσι στον τελικό κόντρα στη Σεβίλλη. Σε κάποια σημεία το κάνουμε τέλεια, σε μερικά άλλα χρειαζόμαστε βελτίωση. Το σημαντικό είναι πως έχουμε στην ομάδα και τον Βιδάλ, έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να μας δώσει ακόμα περισσότερη εμπειρία και ποιότητα», είπε ο τεχνικός της Ιντερ.