Την κάλεσε ο Προκόπης Παυλόπουλος να τη συγχαρεί για την ανάβασή της στο Εβερεστ και τις υπόλοιπες έξι υψηλότερες κορυφές του κόσμου. Και όπως η ίδια η 31χρονη ορειβάτισσα είπε, της μίλησε όπως θα μιλούσε στις κόρες του, επισημαίνοντάς της «πως ο προορισμός της κάθε γυναίκας είναι να κάνει οικογένεια». Ευτυχώς οι δικές μας κόρες σε λίγο θα έχουν ΠτΔ μια γυναίκα που δεν θα τους δίνει αναχρονιστικές συμβουλές. Θα δίνει απλά το καλύτερο δυνατό παράδειγμα. Κρίμα πάντως, νόμιζα ότι οι άνδρες που έχουν κόρες δεν σκέφτονται τόσο φαλλοκρατικά.

Μετενσάρκωση

«Ο κ. Τσίπρας θυμίζει σαν να παρακαλά να τον πάει κάποιος στο Ειδικό Δικαστήριο για να μπορέσει να εμφανιστεί ως μετενσάρκωση κάποιου. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό». Τάδε έφη Παύλος Χρηστίδης. Θα συμφωνήσω με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ. Οφείλει ωστόσο εκείνος και το κόμμα του να αναγνωρίσουν στον Αλέξη πως έχει μελετήσει πολύ Ανδρέα Παπανδρέου και τον μιμείται εκπληκτικά, χρόνια τώρα.

Εμφάνιση

Τρεις μήνες αφότου ορίστηκε εθνική συντονίστρια για τα ασυνόδευτα και ελάχιστες μέρες μετά την αναβάθμισή της σε ειδική γραμματέα του υπουργείου Μετανάστευσης, ακούσαμε – για την ακρίβεια διαβάσαμε – μια παρέμβαση της Ειρήνης Αγαπηδάκη. Εσπευσε να διαψεύσει δημοσιεύματα που ήθελαν την κυβέρνηση να δίνει 1.500 ευρώ σε κάθε ασυνόδευτο προσφυγόπουλο. Καλά έκανε αφού δεν ίσχυαν. Είναι πάντως ενδιαφέρον που εμφανίστηκε μόνο και μόνο για να καθησυχάσει το πούρο δεξιό ακροατήριο της ΝΔ.

Κεντροαριστερά

Στο πλαίσιο της χθεσινής έκτακτης σύσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό για τον κορωνοϊό στο Μαξίμου, οι συμμετέχοντες σε αυτή έκαναν και μια τηλεδιάσκεψη με τον καθηγητή Πολιτικής της Υγείας της LSE Ηλία Μόσιαλο. Εκείνος πρότεινε μια σειρά δράσεων προκειμένου να αντιμετωπιστεί τόσο το πρόβλημα per se, όσο και το κλίμα ανησυχίας που ήδη φαίνεται να επικρατεί. Τελικά, πάλι στην Κεντροαριστερά κατέφυγε η κυβέρνηση μπροστά στα δύσκολα.