Δεν έλυσε πολλά θέματα η ανακοίνωση της Παρασκευής του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Δώνη. Η κρίση δεν εκτονώθηκε, αφού ναι μεν η διοίκηση εξέφρασε στήριξη στον προπονητή, πλην όμως… έβγαλε στη φόρα την παραίτηση του Δώνη μέσα στη σεζόν, τόνισε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι δουλειά του τεχνικού διευθυντή κυρίως και πέταξε… μπηχτές για τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να εκφραστεί ο Δώνης, ο οποίος μίλησε δημοσίως για θέματα που τον πειράζουν.

Από την πλευρά του, ο Δώνης απέφυγε να ρίξει περαιτέρω λάδι στη φωτιά και παρόλο που ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα, δεν είπε το παραμικρό. Το σίγουρο είναι πως όσο οι μέρες περνάνε και οι παλμοί πέφτουν, τόσο θα εκτονώνεται η κατάσταση. Ομως αν δεν γίνει ραντεβού Αλαφούζου – Δώνη και αν δεν τα βρουν σε αυτό οι δύο άνδρες, τότε ο προπονητής θα μένει μέχρι να… φύγει. Είτε γιατί δεν θα αλλάξει το παραμικρό σε όσα του μεταφέρθηκαν, είτε γιατί η διοίκηση θα αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Κάτι που ίσως να είχε κάνει αν στη μέση δεν υπήρχε αποζημίωση.

Σήμερα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση Δώνη – Ρόκα, με τον ισπανό τεχνικό διευθυντή να αναλαμβάνει τον ρόλο του… μεσάζοντα, ώστε να έρθουν πιο κοντά ο προπονητής με τον ιδιοκτήτη.

Β. Μ.