Ανεξάρτητα από το πώς ορίζεται χρονολογικά μια δεκαετία, τα τελευταία δέκα συναπτά χρόνια έχουν αλλάξει πάρα πολλά. Περισσότερα ίσως προς το χειρότερο, αρκετά προς το καλύτερο. Και ένα από αυτά που στην Ελλάδα, στην Αθήνα ειδικά, βρίσκεται τώρα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτήν που το παραλάβαμε εκεί γύρω στο 2009, είναι το επίπεδο και η φιλοσοφία της εστίασης. Του φαγητού εκτός σπιτιού.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ