Ο Ογκνιέν Βράνιες δεν πρόλαβε καλά-καλά να επιστρέψει στη δράση μετά την τιμωρία του και βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο. Η ανόητη αποβολή του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν άφησε μόνο την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, αλλά θα της στερήσει και τις υπηρεσίες του για τα προσεχή ματς. Ο Ιλια Ιβιτς ήταν από τα πρόσωπα που στήριξαν κατά κάποιο τρόπο τον Ογκνιέν Βράνιες στο διάστημα που ο βόσνιος αμυντικός είχε μπει στον «πάγο» από τη διοίκηση της ομάδας. Ο σέρβος τεχνικός διευθυντής ήταν από εκείνους που παρουσιάστηκαν θετικοί στο να δοθεί… συγχωροχάρτι στον Βράνιες και η ποινή του να λήξει σύντομα.

Ωστόσο η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε ο Βράνιες στο ματς με τον ΟΦΗ με την αποβολή του απογοήτευσαν τον Ιβιτς. Εως και τον εξόργισαν. Δεδομένου πως είχε στηρίξει τον Βόσνιο και είχε ταχθεί υπέρ της δεύτερης ευκαιρίας του.

Για την ΑΕΚ ο Βράνιες αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Που μένει να φανεί πώς θα το διαχειριστεί η ομάδα από εδώ και μπρος. Αν θα μπορέσει δηλαδή να βάλει σε «καλούπια» τον προβληματικό βόσνιο στόπερ και να πάρει από εκείνον τα καλά αγωνιστικά στοιχεία που μπορεί να της προσφέρει ή ο Βράνιες θα παραμείνει μια «βόμβα» στα αποδυτήρια των Σπάτων.