Η συνταγή είναι παλιά, δοκιμασμένη και ιδιαίτερα επιτυχημένη. Μοιάζει με τη σάλτσα Αματριτσιάνα, όπως ίσως θα σκεφτόταν και ο Μπενίτο Μουσολίνι όταν εφάρμοζε τις πολιτικές του με το ποδόσφαιρο. Η πικάντικη γεύση της ξεγελά τον ουρανίσκο και μπορεί να διεισδύει σε κάθε πτυχή του ζυμαρικού.

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tanea.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Είστε συνδρομητής; Συνδεθείτε

Ή εγγραφείτε

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη έκδοση θα πρέπει να είστε συνδρομητής. Αποκτήστε σήμερα μία συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ