Από νωρίς χθες το πρωί οι άνθρωποι του Αρη μέσω διαρροής τους, έκαναν γνωστό πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι… ανεπιθύμητος για εκείνους. Το έκαναν διότι γνώριζαν πως η ΚΕΔ προόριζε να τον ορίσει στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ κι ενώ οι ίδιοι είχαν ζητήσει εδώ και λίγες μέρες να σφυρίξει ξένος διαιτητής το ντέρμπι.

Τελικά, δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες και ο… φόβος των ανθρώπων του Αρη βγήκε αληθινός. Ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει στην Τούμπα και ακολούθησε μια σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης, η οποία αναρωτιόταν για ποιο λόγο η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας τους… αγνοεί και γιατί επιμένει στον Σιδηρόπουλο, ενώ ήδη η Θεσσαλονίκη βούιζε από τη Δευτέρα πως θα είναι εκείνος ο ρέφερι της σπουδαίας αναμέτρησης.

Τα επιχειρήματα του Αρη έχουν βάση και λογική: για ποιο λόγο δεν τηρούνται τα περσινά, όταν στα αντίστοιχα ντέρμπι υπήρχε ξένος διαιτητής; Και ιδιαίτερα από τη στιγμή που την ίδια μέρα, στο ντέρμπι της Αθήνας μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, θα σφυρίξει ξένος; Πώς είναι δυνατόν δύο μέρες πριν από τον ορισμό του Σιδηρόπουλου, τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης να αποκαλύπτουν πως αυτός θα είναι ο διαιτητής; Πώς μπορεί να ανταπεξέλθει ο Σιδηρόπουλος κάτω από ένα κλίμα πίεσης που διαμορφώνεται εδώ και λίγες μέρες γύρω από το πρόσωπό του;

Και καταλήγει με το επίσης εύλογο ερώτημα: Για ποιο λόγο η ΚΕΔ δεν απαντάει στην επιστολή του Αρη όχι μόνο για ξένο διαιτητή, αλλά και για το VAR που θα δίνεται στους διαιτητές την Κυριακή, με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του αγώνα να ανήκουν στον ΠΑΟΚ και μόνο σε αυτόν; Η ΚΕΔ δεν δίνει απαντήσεις και όσο δεν βρίσκει τον λόγο να το κάνει, τόσο θα αυξάνεται η αμφισβήτηση γύρω από τις κινήσεις της. Ιδιαίτερα όταν όλα αυτά συμβαίνουν σε παιχνίδια που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ.