Ο Ντάνιελ Λάρσον δίνει αγώνα δρόμου για να πατήσει το βράδυ της Πέμπτης το χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης» και να αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Αρη με την ΑΕ Λεμεσού.

Ο σουηδός εξτρέμ προέρχεται από τραυματισμό, ωστόσο όπως φαίνεται η αποθεραπεία του εξελίσσεται ικανοποιητικά και προχθές κατάφερε να «βγάλει» μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Με τη συμμετοχή του Λάρσον, ο Σάββας Παντελίδης θα διαφοροποιήσει κάποιες σκέψεις του σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα. Σε αυτή την περίπτωση, ο τεχνικός του Αρη θα πρέπει να αποφασίσει σε ποια θέση θα χρησιμοποιήσει τον Ντιγκινί, ενώ ένα ακόμα θέμα που τον απασχολεί είναι και ο βαθμός ετοιμότητας του βραζιλιάνου μέσου, Λούκας Σάσα.  

Το ευχάριστο για την Παντελίδη είναι ότι ανεβάζουν ρυθμούς και δύο από τις «δυνατές» μεταγραφές, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν και ο Μπράουν Ιντέγε, δύο παίκτες που αγωνίστηκαν και στο πρόσφατο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Οσον αφορά την 23άδα που έστειλε ο Αρης στην ΟΥΕΦΑ δεν υπάρχει κάποια έκπληξη και έχουν δηλωθεί οι: Εμάν, Κουέστα, Σόουζα, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Κωνσταντινίδης, Τζανακάκης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης, Βέλεθ, Κόρχουτ, Ροζ, Μπάσα, Ντιγκινί, Ντουάρτε, Μαρτίνες, Τόνσο, Ματίγια, Φετφατζίδης, Σάσα, Γιουνές, Λάρσον, Ιντέγε.