Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει να «στήσει» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της νέας σεζόν με σημαίο αναφοράς τον Πολ Πογκμπά. «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θέλω να του προσφέρω μία νέα πρόκληση στην καριέρα του», είπε ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, ωστόσο η κατάσταση μπορεί να μην είναι αυτή που επιθυμεί.

Στο μυαλό του γάλλου μέσου είναι πάντα η αποχώρηση από το Ολντ Τράφορντ, αλλά η αγγλική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει. Κι αν αναγκαστεί να το κάνει αναμένεται να ζητήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η ομάδα που θα «χτυπήσει» την πόρτα της Γιουνάιτεντ για τον 26χρονο Γάλλο είναι η Ρεάλ, η οποία έχει  αρχίσει ήδη «την επιχείρηση Πογκμπά».

Η ισπανική ομάδα έχει «ρίξει» στη μεταγραφική αγορά, παίκτες όπως οι Ασένσιο, Ντάνι Θεμπάγιος, Χάμες Ροδρίγες, Ισκο, ακόμα και τον Γκάρεθ Μπέιλ, σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσει 200 εκατ. ευρώ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την άφιξη του Πογκμπά στο Μπερναμπέου. Σύμφωνα με τη Marca, το μεγάλο πρόβλημα για τον Φλορεντίνο Πέρεθ είναι ο Μπέιλ, ο οποίος αρνείται να φύγει και υποστηρίζει ότι θα παραμείνει στη Μαδρίτη. Από τους υπόλοιπους παίκτες, η Αρσεναλ θέλει τον Ντάνι Θεμπάγιος, ενώ Νάπολι και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Χάμες Ροδρίγες.

Στο μεταξύ, αινιγματικός εμφανίστηκε και ο εκπρόσωπος του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος είπε πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το μέλλον του 26χρονου Γάλλου: «Σήμερα είναι στο Μάντσεστερ. Δεν μπορώ να ξέρω πού θα είναι αύριο. Δεν βιαζόμαστε και δεν ανησυχούμε. Η υπόθεση του Πογκμπά δεν έχει τελειώσει ακόμα».