«Οταν έπαιξα με την Εφές κόντρα στον Ολυμπιακό, οι φίλαθλοι έκαναν πολλή φασαρία, στο γήπεδο είχε πολύ καπνό και θυμάμαι ότι επανέλαβα μια βολή διότι κάποιος με σημάδευε με λέιζερ. Είμαι χαρούμενος διότι πλέον θα βρίσκομαι στη δική τους πλευρά» δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο Μπράντον Πολ.

Ο αμερικανός γκαρντ δήλωσε θαυμαστής του Ντέιβιντ Μπλατ (με τον οποίο άνοιξε παρτίδες τη σεζόν 2014-15 στο Κλίβελαντ, μάλιστα υπήρξε το ενδεχόμενο να συνεργαστούν και πέρυσι) και του Βασίλη Σπανούλη, χαρακτήρισε σπουδαίους τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Κώστα Παπανικολάου, ενώ σε ό,τι αφορά το στυλ του επισήμανε τα εξής: «Θεωρώ μεγάλο πλεονέκτημά μου το ότι είμαι πολυδιάστατος ως παίκτης.

Σκοράρω σε υψηλό επίπεδο και μπορώ να παίξω άμυνα σε πολλές και διαφορετικές θέσεις. Αντλώ υπερηφάνεια από την άμυνά μου και από το ότι είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου: από το να βουτήξω για μια χαμένη μπάλα, μέχρι να αναλάβω την ευθύνη της τελευταίας επίθεσης. Ο κόουτς Μπλατ μου είπε πως περιμένει να είμαι από τους βασικούς παίκτες στην επίθεση, αλλά παράλληλα να μαρκάρω από το «1» έως το «4». Οποιος ρόλος και αν μου δοθεί, εγώ θα κάνω το καλύτερο δυνατό».

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Ουίλιαμς Γκος.