Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ είναι από χθες Μπλαουγκράνα και ταυτόχρονα ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της το ανερχόμενο αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με χθεσινό ταξίδι-αστραπή στο Αμστερνταμ με το οποίο οριστικοποιήθηκε το μεγάλο ντιλ.

Ο 21χρονος παίκτης θα ενταχθεί στο ρόστερ την 1η Ιουλίου και το συμβόλαιό του, που υπέγραψε χθες, θα έχει πενταετή ισχύ. Μεταξύ άλλων έλαβε εγγυήσεις για τον χρόνο συμμετοχής του, ένα αγκάθι που είχε βάλει φρένο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών επιτρέποντας στην Παρί Σεν Ζερμέν να μπει σφήνα.

Ο Αγιαξ θα εισπράξει 75 εκατ. ευρώ συν 11 εκατ. ευρώ μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος της μεταγραφής του Ντε Γιονγκ θα φτάσει τα 86 εκατ. ευρώ και θα ξεπεράσει το ρεκόρ του Φαν Ντάικ για τον οποίον η Λίβερπουλ έδωσε στη Σαουθάμπτον 84,4 εκατ. ευρώ.

Η Μπάρτσα για να αποφύγει κάζο όμοιο με αυτό του Γκριεζμάν κινήθηκε χθες ταχύτατα και με αποφασιστικότητα, ρίχνοντας τίτλους τέλους στη σαπουνόπερα των τελευταίων ημερών.

Ο ποδοσφαιριστής φωτογραφίστηκε ακόμα και με τη φανέλα της Μπάρτσα.

Σε ένα σπάνιο ποδοσφαιρικό φαινόμενο, Τσέλσι και Μίλαν ανακοίνωσαν ταυτόχρονα τα νέα επιθετικά τους όπλα. Ο Ιγκουαΐν έφυγε από τους Ροσονέρι και θα συνεχίσει δανεικός για έξι μήνες στους Μπλε (τα δικαιώματά του ανήκουν στη Γιουβέντους και υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο έναντι 18 εκατ. ευρώ) και η Μίλαν τον αντικατέστησε με τον Κριστόφ Πιάτεκ. Ο Πολωνός έχει πετύχει φέτος 14 γκολ με την Τζένοα η οποία θα εισπράξει 35 εκατ. ευρώ.

Ο Ιγκουάΐν πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9 και θα συνεργαστεί ξανά με τον Σάρι υπό τις οδηγίες του οποίου είχε πετύχει 36 γκολ στη Νάπολι τη σεζόν 2015/2016.

Παίκτης της Μαρσέιγ είναι από χθες και ο Μάριο Μπαλοτέλι και σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ο προπονητής της Ολιμπίκ Ρούντι Γκαρσία αναζητεί τρόπους να πάρει διαζύγιο η ομάδα του με τον Μήτρογλου.