Απογοήτευση για τον Ολυμπιακό, που ηττήθηκε στο Ντουμπρόβνικ από τη Γιουγκ 10-6 και έμεινε δέκα βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Ηταν η δεύτερη ήττα του Ολυμπιακού σε επτά ματς.

Οι Ερυθρόλευκοι άρχισαν καλά το παιχνίδι, προηγήθηκαν 2-0 και 4-3, ωστόσο από τα μισά της δεύτερης περιόδου η κατάσταση άλλαξε, καθώς οι πολλές αποβολές που τους χρέωσαν οι διαιτητές έφεραν την ανατροπή. Η Γιουγκ εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω, ενώ η ελληνική ομάδα έμεινε περισσότερο από 15 λεπτά χωρίς γκολ! Οι γηπεδούχοι σε αυτό το διάστημα είχαν σερί 6-0 και προηγήθηκαν 9-4! Σε αυτό το σημείο ουσιαστικά το παιχνίδι είχε κριθεί και η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστική.

Τα γκολ των Ερυθρολεύκων σημείωσαν οι Γεννηδουνιάς, Φουντούλης, Δερβίσης, Μυλωνάκης και Γούνας. Πρώτοι σκόρερ της Γιουγκ ήταν οι Γιόκοβιτς και Μπένιτς (από τρία γκολ).

Στα άλλα παιχνίδια του 2ου ομίλου: Ζόλνοκ – Μλάνστοστ 11-8, Βερόνα – Γιαντράν Σπλιτ 9-8, Σπαντάου – Αννόβερο 15-9. Σημειώνουμε ότι από τον όμιλο προκρίνονται στο φάιναλ-8 οι τρεις πρώτες ομάδες, καθώς το Αννόβερο φιλοξενεί τη διοργάνωση. Στη βαθμολογία, η Γιουγκ είναι πρώτη και αήττητη με 21 βαθμούς. Ακολουθούν: Βερόνα 16, Ολυμπιακός 11, Ζόλνοκ 9, Μπλάντοστ 8, Σπαντάου 7, Γιαντράν και Αννόβερο από 3.

Για τελικό στο χάντμπολ

Τον πρώτο λόγο για πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ έχει ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ (32-24) χθες στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά το 1-0 του ΠΑΟΚ, πήραν κεφάλι στο σκορ προηγήθηκαν 16-10 στο ημίχρονο και σταδιακά αύξαναν τη διαφορά που έφτασε μέχρι και τα δέκα γκολ (30-20 στο 55′) πριν μειώσει τελικά ο Δικέφαλος στα οκτώ γκολ της τελικής διαφοράς.

Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες ο Τζηράς με 10 γκολ, ενώ 8 είχε ο Ρέινα και 6 ο Κανδύλας.

Παλάσκας και Κυπραίος είχαν από 4 γκολ για τον ΠΑΟΚ.

Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.