Μοιάζει το συγκεκριμένο γήπεδο με… κακό δαίμονα για τον Παναθηναϊκό. Μοιάζει σαν χώρος με νάρκες, που οι Πράσινοι τις πατούν κάθε φορά που τον επισκέπτονται. Στις 21 Οκτωβρίου 2017 ήρθε η πρώτη γκέλα, όταν ο Παναθηναϊκός παραχώρησε ισοπαλία 1-1. Ακολούθησαν δύο ήττες.

Η πρώτη, ντροπιαστική: 4-1 επικράτησε η Λαμία στις 21 Δεκεμβρίου 2017. Σε ένα γήπεδο χιονισμένο, η ομάδα της Κεντρικής Ελλάδας σημείωσε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της. Μια νίκη που της χάρισε και την πρόκριση, αφού ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε παρά να επικρατήσει με 1-0 στον επαναληπτικό.

Η δεύτερη μόλις πριν από δέκα μέρες και πάλι για το Κύπελλο. Το πάθημα δεν έγινε μάθημα, η ήττα είναι μεν πιο διαχειρίσιμη (1-0), αλλά δεν παύει να είναι ήττα. Η Λαμία μοιάζει να έχει πάρει τον αέρα στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στην έδρα της και σήμερα θέλει να επαναλάβει μια καλή εμφάνιση απέναντί του.

Η ομάδα του Δώνη πάει με αρκετά προβλήματα στη Λαμία, αφού εκτός έμειναν οι Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης και Πούγγουρας. Αντίθετα, Κολοβέτσιος και Κάτσε ξεπέρασαν την ίωση και είναι στην αποστολή, στην οποία βρίσκονται και τέσσερις επιθετικοί: Μακέντα, Καμπετσής, Βέργος, Εμμανουηλίδης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης, Μαυρομμάτης, Στάικος, Αλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος και Καμπετσής. Από την άλλη, ο Σκόνδρας δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς και θα απουσιάσει. Την αποστολή της Λαμίας αποτελούν οι: Σαράνοφ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Τόμας, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.