Καθώς οδεύουμε προς το 2019 όπου το μεγάλο ραντεβού είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, ο ενθουσιασμός μου μεγαλώνει, καθώς βλέπω την πρόοδο στην προπόνηση της Κατερίνας.

Μπαίνοντας στον 4ο χρόνο που είμαστε μαζί ως προπονητής και αθλήτρια, πλέον αρχίζει να βρίσκει τα βήματά της.

Αυτή είναι η πρώτη χρονιά κατά την οποία πολλές από τις διορθώσεις που είχαμε κάνει στο παρελθόν έχουν γίνει πλέον συνήθεια, δίνοντάς της έτσι τη δυνατότητα να διαθέτει περισσότερο χρόνο στα επόμενα βήματα της προετοιμασίας της.

Πριν από αυτό έπρεπε να αφιερώσουμε το μεγαλύτερο κομμάτι της δουλειάς μας μέσα στη σεζόν προκειμένου να επιμείνουμε στις αλλαγές που έκανα για αυτήν, προκειμένου να βρεθούμε στο σημείο που είμαστε τώρα, στο τέλος της σεζόν.

Πιστεύω ότι αυτό σε συνδυασμό με την προσθήκη μιας νέας παρτενέρ στην προπόνηση, της αδελφής της Γεωργίας, θα φέρει το επόμενο επίπεδο ανταγωνισμού στην Κατερίνα.

Ολοι έχουμε διαπιστώσει ότι η Κατερίνα είναι ανταγωνιστική ως αθλήτρια και έχει την ικανότητα να ενεργοποιεί αυτή την ανταγωνιστικότητα, εκεί που πραγματικά μετράει. Και αυτό που ανακάλυψα φέτος είναι ότι αυτό το πνεύμα ανταγωνισμού έχει την ικανότητα να το περάσει και στην προπόνηση με την κοπέλα που θα προπονούνται μαζί.

Είναι κάτι που της επιτρέπει να πιέσει τον εαυτό της να δώσει το 5% παραπάνω κάθε μέρα σε ό,τι και αν κάνει και αυτό είναι κάτι που θα την βοηθήσει προς το καλύτερο πνευματικά αλλά και σωματικά, όσο πλησιάζουμε προς το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.