Τα ‘χαμε που τα ‘χαμε χύμα με την Black Friday της 30ής Νοεμβρίου, θα μας έρθουν και τσουβαλάτα με τον (όχι άγιο, όπως ονόμασαν το περίφημο άλμπουμ τους ο Δήμος Μούτσης και ο Μάνος Ελευθερίου, αλλά) δαιμονισμένο Φεβρουάριο!

Στις 30 Νοεμβρίου είχαν συμπέσει οι αγώνες του Παναθηναϊκού με τη Χίμκι στη Μόσχα, του Ολυμπιακού με την Μπουντούτσνοστ στο Νέο Φάληρο και της Εθνικής με τη Γερμανία στην Πάτρα, αλλά τότε ο χαμός διήρκεσε ένα βράδυ, ενώ τώρα θα χάσουμε τον μπούσουλα για έναν ολόκληρο μήνα κι ένας θεός ξέρει πώς θα τη βγάλουν οι ομάδες, για να μη σκουριάσουν από το πολύ καθισιό!

Εχουμε και λέμε λοιπόν…

Στις 2-3-4 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί η 16η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ η 17η θα παιχθεί στις 2-3-4 Μαρτίου!

Για ποιο λόγο κατεβαίνουν τα ρολά της Basket League; Ε, διότι, όπως λένε και στο χωριό μου!

Διότι στις 9 και 10 Φεβρουαρίου παίρνει σειρά το All Star Weekend στο Nick Galis Hall…

Διότι στις 13 Φεβρουαρίου διεξάγονται οι ημιτελικοί Κυπέλλου (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, Κύμη – ΠΑΟΚ) και τέσσερις ημέρες αργότερα έπεται ο τελικός στα Δυο Αοράκια του Ηρακλείου…

Διότι στις 21 Φεβρουαρίου η Εθνική υποδέχεται πάλι στο Ηράκλειο τη Γεωργία και έπειτα από 72 ώρες κλείνει τα παράθυρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Γερμανία, στη Βαμβέργη…

Διότι στις 24 Φεβρουαρίου «βολεύθηκε» το εξ αναβολής (από τις 25 Νοεμβρίου) ματς ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και στον Παναθηναϊκό…

Διότι η Ευρωλίγκα ναι μεν διακόπτεται για μία εβδομάδα, αλλά παίζεται κανονικά στις 7-8 και στις 21-22 Φεβρουαρίου, ευτυχώς χωρίς διαβολοβδομάδες!

Να οργανωθούμε, που λέει και το ανέκδοτο: να οργανωθούμε, βρε αδερφέ, διότι δεν γίνεται να ‘χουμε και την πίτα σωστή και τον σκύλο χορτάτο και τις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος να πληρώνουν τα… κερατιάτικα!