Το 0-0 της Ιεράπετρας με τον Παναιτωλικό έστειλε από χθες στις 16 του Κυπέλλου Παναθηναϊκό και Κισσαμικό και οι δύο ομάδες μονομαχούν σήμερα με μοναδικό ζητούμενο την πρώτη θέση του ομίλου. Η  αναμέτρηση στα Χανιά, με την οποία θα ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές του ομίλου, δίνει τη δυνατότητα στον Γιώργο Δώνη να δοκιμάσει πράγματα και να δώσει ρυθμό σε παίκτες που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το βαρύ πρόγραμμα των ημερών έχει φέρει καταπόνηση στους παίκτες που έχουν τραβήξει το περισσότερο κουπί και η ανάγκη για rotation είναι μεγάλη. Προκειμένου οι Πράσινοι να διατηρηθούν «φρέσκοι» και να συνεχίσουν στο τέμπο που ακολουθούν όλη τη σεζόν.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Βέργος, Οικονόμου, Παντελάκης αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού ώστε οι Πράσινοι να παρουσιάζουν νέο πρόσωπο στην Κρήτη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει άλλωστε να διαχειριστεί και τις απουσίες των τραυματιών Μακέντα, Κουρμπέλη, του τιμωρημένου Δώνη, αλλά και των ανέτοιμων Κουλιμπαλί, Μουνιέ και Αλτμαν, και έτσι οι αλλαγές στην ενδεκάδα είναι επιβεβλημένες.

Ολα δείχνουν πως ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται στο να παρατάξει ένα σχήμα με τριάδα στην άμυνα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να διατηρηθεί ο Διούδης, στα στόπερ θα βρεθούν οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Παντελάκης, στη μεσαία γραμμή οι Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κάτσε, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βέργο και Καμπετσή.

Στα Χανιά θα ταξιδέψουν επίσης και οι Ξενόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Θεοχάρης, Εμμανουηλίδης, Κουντουριώτης, Αποστολάκης, Ηλιάδης, σε μια αποστολή που αποτελείται μονάχα από έλληνες ποδοσφαιριστές.

Διευθύνων σύμβουλος ο Κωνσταντίνου

Διοικητικές ανακατατάξεις αναμένεται να υπάρξουν τις προσεχείς μέρες στον Παναθηναϊκό, με τις αλλαγές να επικυρώνονται την Παρασκευή στο προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναμένεται να καλύψει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, από την οποία θα αποχωρήσει ο Στράτος Σιωπήλης, ενώ στο κάδρο είναι πιθανό να μπουν και νέα ονόματα, που μέχρι στιγμής δεν είχαν εμπλοκή στα διοικητικά του Τριφυλλιού.

Μιας και οι Πράσινοι κάνουν μια προσπάθεια να βγάλουν στην πρώτη γραμμή άφθαρτα στελέχη που θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και που το όνομά τους δεν έχει συνδεθεί με τις προηγούμενες περιόδους.

Κίνδυνος «καμπάνας»

Στο σκαμνί θα καθίσει ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τους Πράσινους να καλούνται σε απολογία και να κινδυνεύουν με τιμωρία. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της Λίγκας ο Παναθηναϊκός θα απολογηθεί για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από την κερκίδα των οργανωμένων στο παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και για τη γενικότερη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο συγκεκριμένο ματς. Στον Παναθηναϊκό πάντως δεν ανησυχούν πως θα υπάρξει περίπτωση τιμωρίας της έδρας, με τους διοικούντες των Πρασίνων να εκτιμούν πως στο χειρότερο δυνατό σενάριο η ποινή θα αφορά ένα χρηματικό πρόστιμο.