Eνα καλό δώρο γενεθλίων επιθυμεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος κλείνει αύριο τα 52 χρόνια του και προσδοκά να του ‘ρθει συστημένο από Βόννη μεριά!

Εάν μάλιστα δει να του κάνει η ομάδα του ΠΑΟΚ το χατίρι, αυτό θα είναι το τελευταίο δώρο που θα λάβει με την ιδιότητα του προέδρου, από τον θώκο του οποίου (έχει δηλώσει ότι) αποχωρεί στο τέλος της σεζόν…

Μετά το αρχικό 0-3 στον Β’ όμιλο του Champions League, o Δικέφαλος του Βορρά τρέχει πλέον ένα 5-0 και μοιράζεται την τρίτη θέση της κατάταξης με τη Ρέγερ Βενέτσια, την οποία έριξε στο κανναβάτσο την περασμένη Τετάρτη και  κοιτάζει προς τα υπερώα (Τενερίφη 7-1, Χάποελ Χολόν 6-2).

Του χάλασε βεβαίως τη ζαχαρένια προχθές το απόγευμα ο Παναθηναϊκός, αλλά ο ΠΑΟΚ ποντάρει στο ευρωπαϊκό momentum του και απόψε (21.00) μπορεί να βάλει το κερασάκι στην τούρτα γενεθλίων του προέδρου του…

n Στην ύστατη αγωνιστική του Α’ γύρου της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας γυναικών ελπίζει ο Ολυμπιακός (0-6) ότι θα καταφέρει να κάνει σεφτέ. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος υποδέχονται σήμερα (18.00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ισπανική Περφουμερίας Αβενίδα (3-3) με στόχο να καταφέρουν να μυρίσουν το πολυπόθητο άρωμα της νίκης. «Θα προσπαθήσουμε για άλλη μια φορά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να πετύχουμε τη νίκη που τόσο πολύ λαχταράμε» σχολίασε η Αγγελική Νικολοπούλου.