Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου Scala, του νέου χάτσμπακ της γερμανικής φίρμας. Το νέο εσωτερικό φαίνεται να πατάει στη σχεδιαστική γραμμή του Vision RS. Η οθόνη αγγίζει σε μέγεθος τις 9,2 ίντσες και είναι η μεγαλύτερη στην κατηγορία, προsφέροντας πλήθος πληροφοριών με εύκολο και ευχάριστο τρόπο σε οδηγό και συνοδηγό. Το Skoda Scala θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2019.

 

Jeep Gladiator: Τετρακίνητο pick–up

Με μήκος 5,2 μέτρα, μεγάλο χώρο φόρτωσης, καμπίνα μιας λιμουζίνας, το νέο Gladiator είναι ένα καθαρόαιμο εκτός δρόμου μοντέλο, που χάρη στα τετρακίνητα «όπλα» του μπορεί να προσπερνά δίχως κόπο οποιοδήποτε εμπόδιο. Κάτω από το καπό του δεσπόζει ένας V6 κινητήρας 3,6 λίτρων με απόδοση 285 ίππων και 353 Nm ροπής. Και σε αυτό το μοντέλο υπάρχουν πολλαπλά προγράμματα οδήγησης, όπως Sport, το Overland, ενώ για τις πιο… σκληρές διαδρομές ο οδηγός έχει ως σύμμαχο το πρόγραμμα Rubicon με λειτουργία κοντών σχέσεων. Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα του 2019.

Kia: Ηλεκτρίζει το μέλλον με το Soul

Στο Λος Αντζελες η Kia παρουσίασε την ηλεκτρική εκδοχή του Soul, στο πλαίσιο του εξηλεκτρισμού των μοντέλων της κορεατικής φίρμας. Το νέο ηλεκτροκίνητο μοντέλο, με απόδοση 204 ίππων, αποθηκεύει την ηλεκτρική του ενέργεια σε νέα μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου των 64 kWh. Ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί οι επιδόσεις του, αλλά και η αυτονομία του μοντέλου. Να σημειωθεί ότι η Kia θα λανσάρει από τις αρχές του έτους και το ηλεκτροκίνητο μοντέλο της, το e-Niro, όντας ένα μοντέλο που αναμένεται να βάλει για τα καλά στην πρίζα την Kia.

Επετειακές εκδόσεις Opel

Η Opel γιορτάζει τα 120 χρόνια της λανσάροντας τις επετειακές εκδόσεις «120 Edition», που θα φέρουν όλα τα επιβατικά της μοντέλα από το Corsa και το Astra έως όλη τη σειρά των SUV, καθώς και το οικογενειακό Insignia. Εκτός από τον πλούσιο εξοπλισμό του, οι τιμές είναι ιδιαίτερα δελεαστικές, όπως αυτή του Corsa που κοστίζει από 12.080 ευρώ, ενώ για το επετειακό Astra οι τιμές ξεκινούν από 16.900 ευρώ.