Τα κορίτσια του Ολυμπιακού προκρίθηκαν χαλαρά στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ στο βόλεϊ, καθώς νίκησαν και στο Λουξεμβούργο την Ντιεκίρχ 3-0 (25-12, 25-14, 25-17).

Αυτή τη φορά χρειάστηκαν 57 λεπτά, ωστόσο αυτά τα παιχνίδια ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες.

«Το παιχνίδι ήταν λίγο πιο δύσκολο από το πρώτο, καθώς η Ντιεκίρχ αγωνίστηκε καλύτερα. Το θετικό είναι πως είχαμε σοβαρότητα στο παιχνίδι μας και δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε κανένα σημείο. Πήραμε μια καθαρή και εύκολη νίκη και συνεχίζουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε όλες τις παίκτριες και δείχνουμε ότι βρίσκουμε όλο και περισσότερο τον ρυθμό μας. Υπήρχαν σημεία του αγώνα στα οποία αγωνιστήκαμε πολύ καλά και συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά και για τη συνέχεια» είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος θα έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εξαιρετική παρουσία της Ασημίνας Νικολογιάννη (10 π., 2 μπλοκ, ένας άσος) και της Κατερίνας Ζακχαίου (9 π., με 3/4 επ., 6 μπλοκ).

Επόμενος αντίπαλος για τα κορίτσια του Ολυμπιακού η γαλλική Βολερό. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Γαλλία στις 20 Νοεμβρίου, ενώ ο δεύτερος στο Μελίνα Μερκούρη είναι προγραμματισμένος το διάστημα 27-29/11.

Να σημειώσουμε ότι στις 32 του Τσάλεντζ Καπ, η χώρα μας εκπροσωπείται και από τον ΑΟ Θήρας, ο οποίος προκρίθηκε με δύο νίκες επί της ΑΕ Λεμεσού. Στην επόμενη φάση ο ΑΟ Θήρας θα αντιμετωπίσει την Μπρνο, την οποία θα υποδεχθεί στις 27-29 Νοεμβρίου, ενώ δεύτερος αγώνας στην Τσεχία είναι προγραμματισμένος για τις 4 Δεκεμβρίου.