Το σκληρό ροκ ανάμεσα στους Αιώνιους, οι οποίοι κονταροχτυπιούνται και πάλι στο ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 18.00 (και όχι στις 19.00, λόγω του αγώνα της Εθνικής Ποδοσφαίρου με την Εσθονία) συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Χθες οι Πειραιώτες με επιστολή τους προς τον πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας Τζόρντι Μπερτομέου του γνωστοποίησαν την καταγγελία που ήδη έχουν υποβάλει εις βάρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου («για τη συκοφάντησή τους για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι»), ζητώντας παράλληλα την επαναφορά των ποινών τις οποίες η διοργανώτρια Αρχή του είχε επιβάλει κατά την περσινή σεζόν.

Μέσω της επιστολής, την οποία κοινοποίησε σε όλα τα μέλη του κεντρικού γραφείου της διοργάνωσης η ΚΑΕ Ολυμπιακός, καλεί τον Μπερτομέου «να επαναφέρει τις ποινές εις βάρος του κ. Γιαννακόπουλου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα, και να ξεκινήσει καινούργια πειθαρχική διαδικασία για τις νέες του ενέργειες σύμφωνα με το άρθρο 42 του ίδιου κώδικα».

– Με αντίπαλο την ελβετική Ολιμπίκ Φριμπούρ ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει απόψε (19.30) στο Παλατάκι της Πυλαίας να βαδίσει στα χνάρια της ΑΕΚ και του Προμηθέα, να πετύχει την πέμπτη απανωτή δική του νίκη σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις και να ολοκληρώσει την ελληνική τριλογία στην 6η αγωνιστική του Champions League. Mισή ώρα νωρίτερα ο Αρης, που δεν έχει πλέον ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup, υποδέχεται στο Nick Gallis Hall την ουκρανική Ντνίπρο.

– Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ολυμπιακό στην υπόθεση της (εκ μεταγραφής από τον ΠΑΟΚ) Αννας-Νίκης Σταμολάμπρου, ενώ παρελθόν από τον Κολοσσό Ρόδου αποτελεί ο Ταϊρέκ Ντούρεν.