Ο Πανιώνιος έκανε την καλύτερη εμφάνισή του στο ματς με τον Παναιτωλικό κι έφτασε εύκολα στη νίκη με 3-0, πετυχαίνοντας μάλιστα και τα τρία γκολ προτού καν συμπληρωθούν τριάντα λεπτά αγώνα. Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι ότι οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο φορές στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα, ξεκαθαρίζοντας από νωρίς το… τοπίο. Ωστόσο ήταν πύρρειος νίκη για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Παναγιώτη Κόρμπου. Ο αρχηγός του Πανιωνίου υπέστη συντριπτικό κάταγμα αριστερού ζυγωματικού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο πέντε μέρες. Ο αμυντικός μέσος του Πανιωνίου θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων τουλάχιστον έναν μήνα και η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται ταχεία ανάρρωση στον αρχηγό των Kυανέρυθρων, αναφέροντας μεταξύ άλλων.

«Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι συμπαίκτες του και τα στελέχη της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ εύχονται στον Παναγιώτη Κόρμπο ταχεία ανάρρωση και σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας, ως ο αρχηγός της ομάδας μας».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος όλα ήταν πολύ εύκολα για τον Πανιώνιο, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Μασούρα και ο Κόρμπος έκανε στο 5′ το 2-0 για τους γηπεδούχους. Οι Kυανέρυθροι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Παναιτωλικό και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Μάλιστα ο Πανιώνιος πέτυχε και τρίτο γκολ, με σκόρερ τον Ντουρμισάι στο 27′ διαμορφώνοντας από πολύ νωρίς (πριν από το 30′) το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος (79′ Αλμπεργκ), Οικονομίδης, Μασούρας (83′ Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ (87′ Βασιλούδης), Αργκους, Λιάβας, Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο (82′ Τσοκάνης), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.