Με ηλεκτρικό προσανατολισμό η Peugeot

Με μια νέα γκάμα σπορ ηλεκτρικών μοντέλων αναμένεται να ενισχυθεί η Peugeot από το 2020. Πλέον η Peugeot, έπειτα από 208 χρόνια ιστορίας, εξελίσσεται στον ενεργειακό τομέα κίνησης των οχημάτων της, ενσωματώνοντας στην γκάμα της ολοένα και πιο οικολογικά μοντέλα, είτε υβριδικά, είτε αμιγώς ηλεκτρικά. Η ηλεκτρική «καταιγίδα» της φίρμας ξεκινά από τα ηλεκτροϋβριδικά μοντέλα της, το Peugeot 3008 Hybrid, αλλά και τα σεντάν 508 και 508 SW HYBRID, που παρουσιάστηκαν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι πριν από λίγες ημέρες και θα είναι διαθέσιμα σταδιακά από το 2019.

Σε εργοστάσιο της VW το Seat Tarraco

Το νέο μεγάλο SUV της Seat, το Tarraco, άρχισε να παράγεται στο εργοστάσιο της VW, στο Βόλφσμπουργκ, μαζί με τα VW Tiguan και Touran. Η παραγωγή του Tarraco στο συγκεκριμένο εργοστάσιο αποτελεί μέρος του Συμφώνου για το Μέλλον, που συνήψε η VW με το Συμβούλιο Εργασίας στα τέλη του 2016. Το σύμφωνο αφορά ένα εκτεταμένο χρονοδιάγραμμα για τη βελτίωση της οικονομικής βιωσιμότητας της VW και την τοποθέτηση της εταιρείας σε σταθερή βάση ανάπτυξης για το μέλλον. Αυτό είναι το πέμπτο μοντέλο που το κεντρικό εργοστάσιο της Volkswagen στη Γερμανία κατασκευάζει για άλλη εταιρεία του ομίλου.

Citroën: Με 36 άτοκες τα μοντέλα της

Ακόμη πιο ελκυστική γίνεται η αγορά των μοντέλων Citroën, χάρη στο Citroën Advanced Comfort όπου όλα είναι διαθέσιμα με 36 άτοκες δόσεις, απεριόριστες επιλογές εξοπλισμού και ειδικά προγράμματα Smile Deals. Και όλα αυτά συνδυασμένα με την πενταετή εγγύηση που προσφέρει η Citroën. Παράλληλα, οι νέοι κινητήρες που ανταποκρίνονται πλήρως στα αυστηρότερα πρότυπα Euro 6.2 είναι άμεσα διαθέσιμοι σε όλα τα επιβατικά μοντέλα Citroën.

Nissan Qashqai: Βραβείο για το Καλύτερο Αυτοκίνητο Βρετανικής Κατασκευής

To Nissan Qashqai κατέκτησε τον τίτλο του Καλύτερου Αυτοκινήτου Βρετανικής Κατασκευής. To ιαπωνικό μοντέλο, με μεγάλη εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη, ανανεώθηκε πριν από έναν χρόνο, προσφέρεται σε ευρεία γκάμα κινητήρων και εκδόσεων, ενώ το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία. Να σημειωθεί ότι περισσότερα από τρία εκατομμύρια Qashqai έχουν παραχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εργοστάσιο της φίρμας στο Σάντερλαντ.