Με γκολ του Μάουρο Ικάρντι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ιντερ νίκησε 1-0 τη Μίλαν στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Ηταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την Ιντερ, η οποία ανέβηκε στην τρίτη θέση. Για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν η πρώτη ήττα από τις 25/8 και το 3-2 από τη Νάπολι στο Σαν Πάολο.

Πρώτη απώλεια βαθμών για τη Γιουβέντους, η οποία πάντως έχει μαξιλαράκι τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Νάπολι.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απέδωσε το 1-1 με την Τζένοα στο Τορίνο, στο γεγονός ότι οι παίκτες του είχαν στο μυαλό τους το παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Είναι απλό. Παίξαμε για δέκα λεπτά ποδόσφαιρο και όταν ανοίξαμε το σκορ αρχίσαμε να σκεπτόμαστε τη Γιουνάιτεντ. Θα έπρεπε να έχουμε στο μυαλό μας πώς να τελειώσουμε το ματς. Πιστεύω ότι είναι ένα καλό μάθημα» είπε ο τεχνικός της Γηραιάς Κυρίας.

Η Νάπολι έφυγε από το Ούντινε με το επιβλητικό 3-0 και ο Κάρλο Αντσελότι αναφέρθηκε επίσης στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι στον όμιλο και χρειάζεται να δείξουμε μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση», σχολίασε ο τεχνικός της Νάπολι.