Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μάζουρεκ, και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η ομάδα του Αγρινίου έφυγε πρώτη φορά με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα του ΠΑΣ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν σε κομβικό σημείο του ματς, δηλαδή δύο λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με κεφαλιά του Μάζουρεκ και ο ίδιος παίκτης έκανε στο 95′ το 2-0 για τον Παναιτωλικό.

Και μία συγγνώμη

Ενα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι η τοποθέτηση του προπονητή των φιλοξενουμένων Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του. «Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, ο οποίος μας πίεσε. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον κύριο Πετράκη και τον κόσμο, μιας και δεν είναι στη φιλοσοφία μου οι καθυστερήσεις. Είναι κάτι που αποφεύγω και πολλές φορές από ένστικτο επιβίωσης το κάνουν μόνοι τους οι παίκτες». Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης υποστήριξε: «Παρότι δεν κάνω αναφορά σε τέτοια πράγματα, αρνητικός παράγοντας γι’ αυτή μας την εικόνα ήταν η συμπεριφορά των αντιπάλων. Δεν υπήρχε fair play, θεωρώ ότι υπήρχε σκόπιμη καθυστέρηση που μας πάει σε άλλες εποχές».

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Λίλα, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (46′ Αποστολόπουλος), Κρίζμαν, Γιάκος, Ξύδας (68′ Αθανασιάδης), Κακουμπά, Κούζικ (60′ Βιντάλ).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο, Μάζουρεκ, Μοράρ, Ντίας, Ρότσα, Μαλής, Αργκους (73′ Χαντάκιας), Λουσέρο, Μπαρμπόσα (68′ Μανά).