Υπήρχε κάποιος που να περίμενε πως ο Παναθηναϊκός θα φτάσει έως την 8η αγωνιστική αήττητος; Οποιον κι αν ρωτούσες, ήταν βέβαιο πως θα σου απαντούσε αρνητικά. Ο Γιώργος Δώνης ήταν εκείνος που πίστευε, βλέποντας και τη δίψα των παικτών του και την ποιότητα που δεν γνώριζε το ευρύ κοινό και πιστεύοντας στη δική του δουλειά. Και το… ομολόγησε στη συνέντευξη Τύπου.

«Το περίμενα ότι θα φτάσουμε στο ντέρμπι αήττητοι. Δεν μπορεί κανένας προπονητής να μαντέψει τα αποτελέσματα, αλλά ξέρουν πολύ καλά και οι συνεργάτες μου και οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου ότι χιουμοριστικά το έλεγα. Το βασικό ήταν να βλέπουμε την εξέλιξη της ομάδας. Παίρναμε εμπιστοσύνη απ’ αυτό, συν ότι είχαμε τη συγκυρία να μην έχουμε ντέρμπι αυτές τις επτά αγωνιστικές, με ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μας έδωσε το πλεονέκτημα να διώξουμε το -6 και ψυχολογία για να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτερη ομάδα», ανέφερε ο Δώνης, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν… φοβάται τους παίκτες του για το ματς και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στην Τούμπα.

Οι Βέλγοι για Παϊρότζ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν έχει βάλει χρήματα ακόμα στον Παναθηναϊκό, η ανησυχία ακόμα και στην πλευρά του Αλαφούζου παραμένει, την ώρα που στο Βέλγιο υπήρξε δημοσίευμα και δηλώσεις πως ο Ταϊλανδός πουλάει τη Μουσκρόν για τους Πράσινους.

«Αυτές τις μέρες τελειώνει τις διαδικασίες για την απόκτηση του Παναθηναϊκού, σε μία συναλλαγή που απαιτεί περισσότερα κεφάλαια γιατί τα οικονομικά μεγέθη στην ελληνική ομάδα είναι μεγαλύτερα», δήλωσε ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πάτρικ Ντεκλέρκ, με το δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Παϊρότζ θα πάρει λεφτά και θα τα επενδύσει στον Παναθηναϊκό.