Ασχημη πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο. Ενα καταστροφικό δεύτερο οκτάλεπτο, αλλά και η αδυναμία των Ερυθρολεύκων να σκοράρουν για 17 λεπτά, έφερε την ήττα με 7-6 από τη Βερόνα.

Ο Ολυμπιακός παρότι προηγήθηκε 2-1, βρέθηκε να χάνει 6-2 στο ημίχρονο και 6-3 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Ωστόσο στο τελευταίο οκτάλεπτο οι παίκτες έκαναν την τελευταία προσπάθεια, μείωσαν σε 7-6 με τον Γούνα ένα λεπτό πριν το τέλος, όμως δεν πρόλαβαν να ισοφαρίσουν.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πλήρωσαν τα πολλά λάθη, τις άσχημες επιλογές στην επίθεση, αλλά και το γεγονός ότι ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Παράλληλα, η σύνθετη άμυνα της Βερόνα τους δημιουργησε αρκετά προβλήματα στην προσπάθεια να περάσουν την μπάλα στον φουνταριστό.

Τα γκολ των Ερυθρολεύκων πέτυχαν οι Φουντούλης 2, Μπούσλιε, Μουρίκης, Ομπράντοβιτς και Γούνας. Στα άλλα ματς του ομίλου: Σπαντάου – Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ 6-7, Μλάντοστ – Αννόβερο 11-11, Ζολνόκι – Γιαντράν Σπλιτ 10-9.

– Με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στους 32 του EHF Cup, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού νίκησε 34-19 στο κλειστό του Ρέντη τον Φοίβο Συκεών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν πρώτο σκόρερ τον Καραμπουρνιώτη (επτά γκολ). Το πρωτάθλημα θα διακοπεί για δύο εβδομάδες λόγω της προετοιμασίας της εθνικής ομάδας και ο Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε: «Θα μας κάνει καλό γιατί πρέπει να εκτιμήσουμε την κατάσταση δύο – τριών τραυματιών».