Στην γκιλοτίνα τοποθέτησαν οι Γάλλοι το κεφάλι του Γιόαχιμ Λεβ. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές υποχρέωσαν στην έκτη ήττα σε ένα ημερολογιακό έτος τους Γερμανούς με 2-1 που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία τους και πλέον η Μάνσαφτ κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Β’ κατηγορία του Nations League ακόμα κι αν νικήσει στον τελευταίο της αγώνα την Ολλανδία.

Υστερα από τρεις αγώνες η Γερμανία έχει μόλις έναν βαθμό έναντι επτά των πρωτοπόρων Γάλλων – που χρειάζονται μία ισοπαλία με τις Τουλίπες για να προκριθούν στο φάιναλ φορ – και τριών των Ολλανδών που θα δώσουν δύο αγώνες και μπορούν να τερματίσουν πρώτοι ή και τελευταίοι.

Αν πιστέψουμε την «Μπιλντ» ο Λεβ πρόκειται να απολυθεί μετά τη χθεσινή ήττα της Μάνσαφτ από τη Γαλλία.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Γερμανίας προέβη σε πέντε αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με την Ολλανδία αλλά διατήρησε στο τέρμα τον Νόιερ και στο κέντρο της άμυνας τον Χούμελς. Τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα ήταν οι Κέρερ, Σίλε, Γκίντερ, Σανέ και Γκνάμπρι.

Η Γερμανία προηγήθηκε μάλιστα με τον Κρος με πέναλτι στο 14′, αλλά οι Γάλλοι έκαναν την ανατροπή με δύο γκολ του Γκριεζμάν (62′ και 80′ με πέναλτι).