Η καρδιά του ελληνικού μπάσκετ θα χτυπά δυνατά και φέτος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου βγάλαμε και τέταρτη έδρα! Μετά τον βετεράνο, καθότι ετοιμάζεται για την 11η χρονιά του στο ΝΒΑ, Κώστα Κουφό (Κινγκς), τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Μπακς), τον Τάιλερ Ντόρσεϊ (Χοκς), ενέσκηψε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα ντεμπουτάρει με τους Μάβερικς, οπότε το ελληνικό μενού προβλέπεται χορταστικό.

Το καθιστά τέτοιο κυρίως ο Greek Freak, ο οποίος ελπίζει ότι η έκτη σεζόν του στο ΝΒΑ θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες: όχι τόσο σε ατομικό επίπεδο, καθότι κάθε χρόνο (φαίνεται ότι) τρυπάει το ταβάνι και αποδεικνύει ότι τα όριά του εκτείνονται στον ουρανό, όσο σε ό,τι αφορά τη δυνατότητα του Μιλγουόκι (με νέο προπονητή τον μαθητή του Γκρεγκ Πόποβιτς, Μάικ Μπουντενχόλζερ) να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη λίγκα.

Επί των ημερών του Αντετοκούνμπο οι Μπακς σε τρεις συμμετοχές στα πλέι οφ γνώρισαν ισάριθμους αποκλεισμούς (Μπουλς 2015, Ράπτορς 2017, Σέλτικς 2018), ενώ έχουν να καβαλήσουν γύρο από το μακρινό 2001. Πέρυσι ο δις All Star οργίασε παράγοντας 26,9 πόντους, 10,0 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 1,4 τάπες κατά μέσο όρο, αλλά οι Μπακς έμειναν πάλι στον άσο!