Η Αναντολού Εφές ενισχύεται σημαντικά ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαχτσεσεχίρ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας (18/2, 19:30), καθώς ο Σέιν Λάρκιν επιστρέφει στη δράση έπειτα από τρίμηνη απουσία.
Ο Αμερικανός γκαρντ είχε τεθεί εκτός λόγω τραυματισμού πριν ακόμη αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Πάμπλο Λάσο και πλέον είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην περιφέρεια.
Μέχρι τον τραυματισμό του, ο Λάρκιν είχε συμμετάσχει σε 11 παιχνίδια της EuroLeague, καταγράφοντας κατά μέσο όρο 15,8 πόντους και 4,5 ασίστ, επιβεβαιώνοντας τον κομβικό του ρόλο στο ροτέισον της ομάδας.

- Πώς έγινε η τραγωδία στην Αττική Οδό με τον 60χρονο μοτοσικλετιστή – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Θρίλερ στην Αχαΐα: Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά το δάσος της Στροφυλιάς – Στο σημείο ΕΛ.ΑΣ και ιατροδικαστής
- Ελληνική υπογραφή σε γαλλική φρεγάτα: Τα Ναυπηγεία Σαλαμίνας συμμετείχαν στην κατασκευή της Amiral Louzeau







